Foto: autorka
Vyrobte si kefír
30. 4. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Helenka Vambleki
4.5.2019 10:47
Ano, to mi říkali taky, ale já mám jen nerez cedníky a zjistila jsem, že nerez jí neškodí.
Hana Čadová
2.5.2019 22:33
Také jsem tímto způsobem kefír vyráběla. Houba nesmí přijít do styku s kovem!
Anna Csanádiová
2.5.2019 07:16
Mám vodní kefír a dělám limonádu,je dobrá a zdravá. Původně jsem sháněla kefírovou houbu, ale ta se ,množí pomaleji. Mám slíbenou a moc se těším na kefír.
Libor Farský
2.5.2019 05:58
Kdysi jsem ho dělával a to z mléka od sousedovy krávy. Myslel jsem, že mléko ze samoobsluhy k tomu vhodné není.
Eva Mužíková
30.4.2019 22:40
Kombuchu jsem také měla, ale jestli si dobře vzpomínám, dávala jsem jí jen do vody. Helčo, jde o kombuchu i v Tvém případě?? Dobrý typ.
Zuzana Pivcová
30.4.2019 20:39
Já jsem to jeden čas zkoušela vyrábět, ale to bylo ještě v ČB koncem 70. let. Houba kombucha ale velmi rychle rostla, bylo mi líto ji živou vyhodit, ale neměla jsem ji komu rozdávat. Navíc jsem měla dvě bydliště, přes týden v Bud., o víkendu v Týně, houba tedy vždy přes víkend živořila ve vodě a čekala na pondělí. Brzy jsem to vzdala.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA