Foto: autorka
Pardubická zastavení
4. 5. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
5.5.2019 22:06
Pardubicemi jsem pouze projížděla jako návštěvnicd Velké pardubické, neznám je tak jako Hradec K., kde mám zbytek rodiny. S fotkami jste mne potěšila, některé by si zasloužily dát do fotosoutěže Výhledy, ale všechny jsou moc hezké.
Jitka Hašková
5.5.2019 14:04
Děkuji za procházku Pardubicemi, Kdysi jsem tam několikrát projížděla autem, setkala se s jednou kamarádkou, ale prakticky si nic nepamatuji.
Vladislava Dejmková
5.5.2019 11:34
Výlet do Pardubic mohu jen doporučit. Třeba z Prahy se tam dá dojet pohodlně vlakem za hodinku a malý kousek.
Alena Tollarová
5.5.2019 09:03
V Pardubicích jsem byla jen jednou na svatbě a to jsem si je opravdu neprohlédla. Do obřadní síně a šup jinam na hostinu. Vidím, že by určitě stály za výlet, je tam pěkně.
Zuzana Pivcová
4.5.2019 19:03
Pardubice znám ještě méně než Hradec. Byly jsme tam vlastně jen jednou na mezinárodní výstavě koček s již nežijícím kartouzáčkem Míšou. A to jsme toho skutečně z města moc nepoznaly. Ráda jsem si tuhle procházku udělala.
Alena Vávrová
4.5.2019 15:43
Velmi ráda jsem se znovu podívala na kdysi i mnou navštívená místa Pardubic. Děkuji.
Naděžda Špásová
4.5.2019 14:19
Pardubice jsou moc hezké město a jsem ráda, že je znám i osobně. Jezdívala jsem tam kdysi služebně i několikrát do roka. Hezké fotky. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA