Byl to nejen Můj svět
Foto: Marcela Pivcová

Byl to nejen Můj svět

2. 5. 2019

Přiznám se, že jsem ráda, že už je to za mnou. Tím mám na mysli akci, která se uskutečnila v úterý 30. 4. u příležitosti mých kulatých narozenin.

Radost z toho, že je to za mnou, znamená radost nad tím, že se snad vše podařilo. Přála jsem si moc, aby to bylo hezké a milé odpoledne pro všechny. To přání ovšem v sobě neslo i přípravu po stránce organizační. A ta mi v posledních dnech už ani nedala pořádně spát.

Chtěla bych na tomto místě poděkovat všem účastníkům "oslavného" odpoledne. V prvé řadě skvělému tvůrci a interpretovi recitalu Můj svět Lubomíru Müllerovi. Vedle něj našemu portálovému šéfovi Honzovi Raškovi, který akci zabezpečil a ještě mi utajeně stačil nechat vydat sbírku veršů. A pak několika desítkám lidí, kteří se chtěli setkat a prožít společné odpoledne. Všichni se na dobré pohodě nějakým způsobem podíleli. Způsobem, který byl dobrovolný a spontánní.

Nezlobte se, že už nemůžu všechny jmenovat. Podívejte se raději na několik fotografií, které pořídila tentokrát z větší části má sestra Marcela.

A těm, kteří by třeba rádi přišli a z jakéhokoliv důvodu nemohli, chci říct, že se určitě setkáme při nějaké další, stejně pěkné akci i60.

Hodnocení:
(5 b. / 23 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dagmar Bartušková
Jsem ráda, že jsem i s malým zpožděním na slet doletěla. Recitál úžasný!!! A oslava? Bezchybná. Ráda jsem opět viděla známé lidi, a poznala další. Z fotek je jasné, že jsme si to opravdu užili. A také se drbalo. Vždyť bylo čarodějnic! ;-) Zuzko, Honzo a pane Lubomíre, díky!
Jitka Hašková
Zuzko, bylo to úžasné odpoledne, byla jsem tam moc ráda užila jsem si tvé krásné verše báječně zhudebněné a zazpívané panem Lubomírem Müllerem. Patří dík vám oběma a samozřejmě také Honzovi, organizace byla perfektní. Celé to bylo nezapomenutelné. Také jsem si s radostí koupila tvé verše a děkuji za napsané věnování.
Alena Tollarová
Jsem moc ráda, že se podařilo propojit Tvoje verše s uměním hudebním pana Lubomíra Müllera a vše takhle krásně namíchat. Děkuji za krásné odpoledne hlavně vám dvěma, ale také Honzovi Raškovi a samozřejmě všem, co na kouzelný čarodějnický sraz dolétli/y. Dovolím si přidat informace, že moje vidění celé akce mám v galerii 30-4-2019 recital a kousíček atmosféry z představení je tady https://youtu.be/WuJ3dLBXUbw
Dana Puchalská
Ano, je to tak. Bylo to moc příjemné a hezké setkání. A tak by to přeci mělo být a nebo se snad pletu?
Hana Nováková
Kdo srdce na dlani přináší, bývá milován a vítán, Zuzko. Škoda, že jsem nemohla dorazit. Z fotek je zřejmé, že to byla vydařená akce. Kde bych prosím mohla koupit vaše verše, k nímž bych si přála i věnování? Mějte krásné dny do dalšího žití....
Marie Ženatová
Milá Zuzanko, ještě jednou přeji ze srdce vše dobré a moc děkuji za krásné a obohacující setkání...
Marie Doušová
Zuzko, sestře dík za krásné snímky a Vám přeji ,aby Vaše verše nám, kteří Vás obdivují, ještě dlouho dělalo potěšení,které dokážete vyjádřit básní.Moc bych si přála zakoupit sbírku Vašich veršů. Je vidět , že se vše podařilo a ještě jednou hodně zdraví a lásky Vám přeji z celého srdce.
Jitka Caklová
Milá Zuzko, vše se událo, jak se udat mělo a to je moc dobře. Duch přátelství vyzařuje z fotografií všech, kteří na této krásné oslavě, která Ti právem náležela, fotografovali. Tak ještě jednou HODNĚ ŠTĚSTÍ !!!
Elena Valeriánová
Milá Zuzko, pro mnohé z nás jsi dobrou duší celého portálu. Osobně jsem ráda, že Tvé kouzelné verše jsou v knižní podobě. Jsem nesmírně ráda, že Tě mohu počítat mezi své přátele. Tak ještě jednou vše nejlepší.
Soňa Prachfeldová
Marcela krásně zdokumentovala.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 9. týden

Sledovali jste také Mistrovství světa v biatlonu? Pokud ano, tak určitě budete znát odpovědi na kvízové otázky, které se tento týden budou týkat právě biatlonu.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Jakou největší výhodu má podle Vás zasílání důchodu na bankovní účet?

Ušetřené finance

20%

Bezpečnost

21%

Pohodlí

19%

Ušetřený čas

19%

Žádnou, důchod si vyzvedávám osobně a neplánuji to měnit

21%