Věra Ježková
2.5.2019 12:47
Zuzko, bylo to moc krásné odpoledne. Ještě jednou díky tobě, panu Müllerovi, Honzovi i ostatním. :-)
Blanka Macháčková
2.5.2019 11:51
Dodatečně blahopřeji k výročí a k úspěšné akci. Mrzí mě, že jsem nemohla přijet osobně a tak jsem ráda za krásnou fotodokumentaci.
Dagmar Bartušková
2.5.2019 11:33
Jsem ráda, že jsem i s malým zpožděním na slet doletěla. Recitál úžasný!!! A oslava? Bezchybná. Ráda jsem opět viděla známé lidi, a poznala další. Z fotek je jasné, že jsme si to opravdu užili. A také se drbalo. Vždyť bylo čarodějnic! ;-) Zuzko, Honzo a pane Lubomíre, díky!
Jitka Hašková
2.5.2019 10:42
Zuzko, bylo to úžasné odpoledne, byla jsem tam moc ráda užila jsem si tvé krásné verše báječně zhudebněné a zazpívané panem Lubomírem Müllerem. Patří dík vám oběma a samozřejmě také Honzovi, organizace byla perfektní. Celé to bylo nezapomenutelné. Také jsem si s radostí koupila tvé verše a děkuji za napsané věnování.
Alena Tollarová
2.5.2019 09:29
Jsem moc ráda, že se podařilo propojit Tvoje verše s uměním hudebním pana Lubomíra Müllera a vše takhle krásně namíchat. Děkuji za krásné odpoledne hlavně vám dvěma, ale také Honzovi Raškovi a samozřejmě všem, co na kouzelný čarodějnický sraz dolétli/y. Dovolím si přidat informace, že moje vidění celé akce mám v galerii 30-4-2019 recital a kousíček atmosféry z představení je tady https://youtu.be/WuJ3dLBXUbw
Dana Puchalská
2.5.2019 09:26
Ano, je to tak. Bylo to moc příjemné a hezké setkání. A tak by to přeci mělo být a nebo se snad pletu?
Hana Nováková
2.5.2019 09:22
Kdo srdce na dlani přináší, bývá milován a vítán, Zuzko. Škoda, že jsem nemohla dorazit. Z fotek je zřejmé, že to byla vydařená akce. Kde bych prosím mohla koupit vaše verše, k nímž bych si přála i věnování? Mějte krásné dny do dalšího žití....
Marie Ženatová
2.5.2019 09:16
Milá Zuzanko, ještě jednou přeji ze srdce vše dobré a moc děkuji za krásné a obohacující setkání...
Marie Doušová
2.5.2019 08:47
Zuzko, sestře dík za krásné snímky a Vám přeji ,aby Vaše verše nám, kteří Vás obdivují, ještě dlouho dělalo potěšení,které dokážete vyjádřit básní.Moc bych si přála zakoupit sbírku Vašich veršů. Je vidět , že se vše podařilo a ještě jednou hodně zdraví a lásky Vám přeji z celého srdce.
Jitka Caklová
2.5.2019 08:07
Milá Zuzko, vše se událo, jak se udat mělo a to je moc dobře. Duch přátelství vyzařuje z fotografií všech, kteří na této krásné oslavě, která Ti právem náležela, fotografovali. Tak ještě jednou HODNĚ ŠTĚSTÍ !!!
Načíst starší příspěvky