Ilustrační foto: ingimage.com
Seniorům vadí umělá krása. Mladým ne
2. 5. 2019
Určitě podstoupila nějaký zkrášlovací zákrok. Takhle ženy v šedesáti nevypadají. Nemůžete dávat fotky reálných žen místo těch nalíčených? Takové komentáře často píší lidé vyššího věku v internetových diskusích nebo jako reakce na články o módě, o kráse.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Helena Záchová
15.4.2021 11:25
No i ti dnes mladí příjdou na to, že v životě jsou mnohem důležitější věci, než jak člověk vypadá. Čím víc katastrof člověk přežije, tím víc je nad věcí.
Barbora Zahradnikova
14.4.2021 20:12
Jako seniorka budu určitě vypadat jako bába, ale je jenom na mě, jestli budu vypadat jako pěstěná, upravená, elegantní, třeba i plastikami zlepšená bába, nebo jako zanedbaná, neudržovaná, nejlépe ještě zapšklá a na mladé lidi žehrající bába. Ono nedbání na vizáž a preferování "přirozeného stárnutí" ještě vůbec neznamená krásnou duši. Třeba jenom nedostatek příležitostí.
Lenka Kočandrlová
4.5.2019 11:46
Mlaďoši jsou tak přisátí ke svým telefonům,že snad ani nežijí opravdový život! Měli by se spolu bavit,ale každý jen sedí/stojí a čumí do svého displejíku.No a uměle nafučené pysky ve stylu černošských pus,to je opravdu hnusné,často nevydařené (např. paní Pilarová...).kdo chce kam,ať si tam jde,a dělá si se svým tělem,co si myslí,že je pro něho vhodné,ale ať nenutí k tomu druhé.
Hana Nováková
4.5.2019 09:57
Ano Ivo, i bylo krášlení a hezké, ale večer se smyl make-up, sundal příčesek, odlepily řasy.... Nebyl to zásah do těla, do fungování organismu, do imunitního systému atd. Tady to někdy může být i průser oproti kosmetickým vylepšením.
Hana Nováková
3.5.2019 19:13
Každý má většinou své tělo od narození až po smrt. Když já byla na plastice v Praze kvůli nádoru a následné plastice, setkala jsem se s mnohým. Od těžkých operací zachraňujících život, po silikony z důvodu odnětí prsu při rakovině, těžké úrazy až po pár nemocničníh lůžek placených ohledně zkrášlujících operací. /nosy, prsa/ Ženy, které si nechaly vytvarovat jedno prso po ablaci říkaly, jak dost to bolí, ale byly vcelku mladé a tak se nedivím, že to podstoupily. Musely být několik, myslím 5 let úplně zdravé, než jim provedli operaci.Ty, které nebyly spokojeny s tím, jak je Bůh stvořil po operaci chodily a skuhraly. Nepochopila jsem. Jen vím, že nejsem, nebyla jsem a nebudu modelka, jsem moc ráda, že mi Bůh dal co dal a to, co mám, je zatím ze zdravotního hlediska na udržitelném stavu. Člověka hodnotím podle toho, jaký má charakter, jak je mi s ním dobře ať už vypadá jak vypadá. Všechno je to v hlavě a v srdci a kdo to tam nemá, tak se může nechat předělat celý a má to stejně marný. Protože stále platí: Krásná hlavička, většinou prázdná makovička...
Jana Slavíková
3.5.2019 08:13
Vyrovnají se, protože jim nic jiného nezbyde, tak jako nezbylo našim prarodičům, rodičům i nám. Pokud se stárnutím vyrovnají, získají nadhled a prožijí "nemládí" v klidu a pohodě. Pokud se s tím nevyrovnají, bude to jejich problém, budou zapšklí a zpruzelí.
Danka Rotyková
2.5.2019 20:10
Je to tak. Staří již vědí, co život dává a co bere. Co je opravdu podstatné a na čem vlastně až tolik nezáleží. Proto na vše nepřikyvují. Ví proč a mají pocit, že je mladí pochopí. Chyba lávky, nepochopí, to nejde, musí všechno zažít na vlastní kůži.
Jana Kollinová
2.5.2019 20:02
Je mi jedno kdo jaké zkrášlující zákroky podstupuje, je to každého věc. Rozhodně je dobré o svůj vzhled pečovat.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA