Vyzvednutí ze školky
4. 5. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Hošková
7.5.2019 21:06
Ano, Soňo, nejlepší jsou ty jejich řeči ! Ty dostanou člověka občas do kolen. Tuhle povídám té prostřední, školkové vnučce: Líbí se ti v té školce už ? Vím, že občas dost poránu vyvádí. A obdržela jsem odpověď: Ne, nelíbí. Ale už jsem konečně pochopila, že tam prostě musím...a při této své zpovědi rezignovaně koukala do papíru před sebou. :-))
Soňa Prachfeldová
7.5.2019 19:10
S dětmi se člověk opravdu nenudí, na zahradě jsem se před chvilkou královsky bavila, můj skoro dvouletý vnouček se vláčel s malou kolobrndou, povídal si s ní, domlouval jí, řidítka měl zavěšeny za krkem a tak se snažil. No smála jsem se. Ty chvíle s vnoučaty navíc malými jsou jedinečné a už se nevrátí. Také si to vychutnávám a zapomenu na všechny starosti, když vidím, jak ten malý človíček objevuje svět.
Jana Hošková
7.5.2019 14:30
K Nadě i ostatním: vím, že čas se nezastaví, naopak strašně rychle běží, a tak se snažím urvat s dětmi každou chvilku, dokud o mne ještě stojí...Nejvíc ale lituju toho, že nepřišla vnoučata dřív, jsem už v podstatě na tak malé vnuky "stará", a já bych se tak ráda dožila ještě toho, jak vystudují a já poznám své pravnuky...moje maminka měla štěstí - dožila se 7 pravnuků. Obávám se, že já bych musela být něco jako "Věc Makropulos" :-)) :-)). To je to, když děti studují, zatímco čas nekompromisně letí a všechno se změní v neprospěch nás, babiček a dědečků...
Naděžda Špásová
7.5.2019 12:42
Taky jsem to před lety zažila. Dneska je vnučce 11 let a už je někde jinde. Pomalu si na to zvykám a říkám si, že to přežiju, hlavně ať je zdravá. Obrázky po bytě jsem ještě nesundala. Vaše vnoučátka jsou veselá kopa, tak si to užijte ještě hodně dlouho. Hezky se to četlo. :-)
Hana Práglová
6.5.2019 22:32
Velmi pěkné čtení. Jako bych to prožívala sama. U mých 5 vnoučat,i když nebydlí u nás,jsem si s vyzvedáváváním ze školky užívala své. A navíc jsem celý život ve školce pracovala,takže vím,o čem je řeč.....
Eva Mužíková
5.5.2019 14:20
Také jsem se několikrát musela s vnučkou Rozálkou vracet do školky pro zapomenutého plyšáčka, který by tam do druhého dne " steskem umřel ". Milé čtení.
Jana Kollinová
5.5.2019 11:16
Líbí se mi jak vnímáte každý detail aktivit vnoučat a s něžným humorem sdílíte se čtenáři.
Jana Šenbergerová
5.5.2019 08:22
Jeden takový rozumbrada ještě spí vedle v pokoji. Už mu raší vousy. S puberťáky je také zábava, i když poněkud jiná. Hezky jste mi připomněla, jaké to bylo, když byl ještě malý.
Jana Hošková
4.5.2019 22:18
Děkuji za ocenění...a Zuzko, já zas nemám zkušenosti, které jste během života získala vy a ani vaše nadání básnické. Každému je to holt určeno jinak ! Hlavní je, aby byl se svým životem člověk spokojen.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA