
Foto: Spa hotel Lanterna
Chcete si zdravě zamlsat? Zkuste pohanku
16. 5. 2019Pohanka odjakživa patřila mezi základní suroviny jídel. Dnes je velkou inspirací pro všechny, kdo chtějí jíst zdravě. Připravte si z ní netradiční dezert – pohanku provoněnou medem s pošírovanou hruškou a makovou omáčkou.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Soukupová
17.5.2019 11:10
Pohanku mám ráda, ale trochu jinak. Do uvařené trochu osolené porce pohanky dám kousek másla a nastrouhám menší stroužek česneku. Nikdo z rodiny ani ze známých to nejí, ale já si na tom vždy pochutnám. Hlavně v zimě.
Danka Rotyková
16.5.2019 16:18
Pohanku můžu, ale dezert s cukrem nebo medem je pořád sladký dezert. Ale zkusit se má všechno, bude určitě moc dobrý.
Jana Šenbergerová
16.5.2019 14:00
Pohanku mám ráda, ale s množstvím cukru už zas tak moc zdravá není. Víc se mi k ní hodí slaná chuť.
Zuzana Pivcová
16.5.2019 10:20
Vařenou pohanku mám ráda, ale instatní pohanková kaše mě zklamala, byla jako bláto. To raději rýžovou nebo vločkovou.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA