Znáte popenec obecný?
Ilustrační foto z pixabay.com

Znáte popenec obecný?

24. 5. 2019
recepty
Hodnocení:
(5.1 b. / 7 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Ladislava Mikendova
Moc děkuji za tuto informaci. Tuto rostlinu jsem pokládala za plevel,protože mi úplně zamořil předzahrádku,kterou jsem před 20 lety založila před našim domem. Jeho šlahounů se nejde zbavit.Jen je zajímavé,že jsem ho zaznamenala jen v zeleé formě,nikdy ne kvetoucí.
Květuše Pinkasová
… a mi všichni říkali, abych ho netrhala, že bude pršet … Ještě, že jsem ho nevěstě dnes v záhonku s bylinkami nevyplela … Jsou v Itálii a my jezdíme krmit kočky a morče … Děkuji, Danuško!
Dana Puchalská
Mně to prostě baví. V mládí jsem chtěla být i zahradnické, ale naši mi to rozmluvili. Tak to dohání teď. To jen tak na vysvětlenou. Mívala jsem i herbář, ale ten mi před skoro 17 lety jaksi odešel.
Jitka Caklová
Wikipedie "hadr", ale nic proti, je to jen můj názor. Pan Vladimír Vytásek by "určitě zbledl závistí" :-)
Jitka Hašková
Dano, bezvadné. Jsi úžasná znalkyně bylin.
Eva Mužíková
Popenec ráda používám místo drahých zahradních květin , jako doplněk k jiným květinám do truhlíků. Jelikož vytváří dlouhé šlahouny, nahradí třeba bakopu a pod. Doporučuji.
Dana Puchalská
Já vím, doufám že Ti to Elen nevadí.
Elena Valeriánová
Popenec obecný nebo břečťanolistý roste snad všude a hojně. Taky jsem o něm psala, já jen nemám tak bohaté zápisky jako Dana. Ale tuto bylinku mohu doporučit, je chutná i když se s ní koření třeba salát.
Naděžda Špásová
Tak to máme asi na zahradě. :-)
Zuzana Pivcová
Otázka Co je popenec? byla zrovna v soutěži, které se před pár dny zúčastnila v ČT Jarka Handlová. Tak teď už to víme všichni a také s ním můžeme začít experimentovat.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%