Foto: Luštěninová kuchařka
Kopřivy na kari s cizrnou a rajčaty
22. 5. 2019Hledáte zajímavý recept, jak zpracovat kopřivy ze zahrádky? Vyzkoušejte kopřivy na kari s ciznou a rajčty podle Luštěninové kuchařky Petra Klímy.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Vladislava Dejmková
22.5.2019 18:28
Už jsem vyzkoušela podobný recept, ale místo kopřiv tam byly špenátové listy. Je to dobrá forma, jak si uvařit luštěniny a s chutí sníst. Jen pozor, v ingrediencích je uvedena 1 lžíce mletého strouhaného zázvoru. To slovo mletého se tam asi připletlo, má být patrně jen strouhaného zázvoru.
Marie Ženatová
22.5.2019 15:16
Včera jsem natrhala spoustu kopřiv a dnes už mi voní kopřivami celý dům...
Jana Šenbergerová
22.5.2019 08:55
Teď budou kopřivy obzvláště výživné a šťavnaté, když do nich prší. Je na ně nejvyšší čas. Už brzy pokvetou a ztuhnou.
Dana Puchalská
22.5.2019 08:03
Ano Jitko. Chce to vyrazit někam do přírody. Babička dělala z kopřiv špenát. Ale ten já nejím ani omylem. Přitom je to dost oblíbené jídlo. Kopřivy ráda dávám do nádivky nebo si z nich vařím čaj.
Jitka Hašková
22.5.2019 07:28
S nápady jak zpracovat kopřivy nemám problém. Spíš mám v Praze problém najít čisté kopřivy.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA