Pocity - obavy
IIlustrační foto: pixabay.com

Pocity - obavy

24. 5. 2019
Moje poezie
Hodnocení:
(4.4 b. / 9 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Vladislava Dejmková
Mám potřebu uvést na pravou míru můj vztah k těmto příspěvkům. Příběhy nejsou z mého vlastního života, jsou vymyšlené. Ale při jejich psaní využívám některé poznatky, pocity a zkušenosti ze svého života i ze života lidí, které jsem potkala.
Hana Švejnohová
Početla jsem si... s velkou chutí a nadšením z velmi zdařilého stylu vyprávění. Byla jsem zvědavá na pointu a cítím velkou úlevu nad šťastným koncem. Máme v rodině postiženého syna a vím o tom své - žiju už více než třicet let s jeho otcem... Ale co jsem si především v tomto příběhu uvědomila, a to v poslední době už po několikáté, jak důležité je akceptovat odlišné vnímání soužití v rodině. Na dalším z mnoha příkladů vidím, že dětství v nás zanechává hluboké stopy, jakkoli se tomu někteří jedinci (hlavně muži!) brání. A že je i po létech nutné v rodině komunikovat a i zpětně si vyjasnit události, které každý prožíval jinak, aniž by to ten druhý zaznamenal. Taková očista vztahů má veliký význam pro všechny zúčastněné strany. Je to pro mě v těchto dnech mimořádně aktuální a citlivé téma... Děkuji za krásně napsaný příběh ze života!!
Lidmila Nejedlá
Paní Vladislavo, rozumím tomu. Mám něco podobného za sebou. Mámy musí zapomenout a být tu pro děti v jakémkoliv jejich věku.
Danka Rotyková
Obavy jsou vlastně domněnky. I když bychom jim neměli přikládat velkou váhu, mohou nás ochromit, zvlášť, pokud u sebe nemáme nikoho, s kým bychom si o tom popovídali. Ještě že máme maminky, babičky a nebo jen kamarádky nebo kamarády. S takovymi myšlenkami by neměl být nikdo sám.
Zuzana Pivcová
Takovou situaci neznám, ale kéž by to tak vždy bylo. Nejhorší je, když se rodiče nesmíří s dětmi až do smrti (třeba Jiří Sovák se synem).
Dana Puchalská
To byl moc silný příběh, že jsem ho četla nadvakrát. A je jen dobře, že se ta prognóza nevyplnila.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%