Na návštěvě u mého psího kamaráda
FOTO: autorka

Na návštěvě u mého psího kamaráda

22. 5. 2019
Můj příběh
Hodnocení:
(4.9 b. / 16 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Vávrová
Tak tento psí pohled mi byl tak dobře a dlouho (skoro 15 let) známý, měla jsem zlatou kokřičku. Díky!
Marcela Pivcová
Zvířata si mnohé dlouho pamatují - psi i kočky. Když jsme se se Zuzkou vždycky téměř po roce objevily na chalupě, psi našeho kamaráda nás ihned bouřlivě vítali. Naše kočky si zase okamžitě připomněly své prázdninové návyky. Tentokrát se bude s námi a kocourem Čertem vítat už jen jeden pes.
Hana Šimková
To je nádherný článek.
Zdenka Jírová
Zvířecí parketa je moje. Od dětství jsem milovala zvířata - u babičky králíky, které jsem "ochočovala", koťata, jen husí jsem se bála, protože vždy syčely, když jsem musela kolem nich jít. Měla jsem i psa a vždy nějakou kočku. Myslím, že zvířecí řeči také rozumím. Teď zvláště té kočičí,do nedávna jsem měla dvě kočičky, ta starší mi vloni odešla po 15 letech do kočičího nebe, tak mám jen jednu, ale zato velikou a krásnou ragdolku Mejdy. Ta mi dokáže i vynadat, když se někde déle zdržím.
Jitka Hašková
To nemá chybu. Miluji psy a koně. Doma jsme měli jenom jednou psa a je to pro mně nezapomenutelný zážitek. Také jsem si hned po vysoké škole dopřála dovolenou s jízdou na koni. Moc se mi to líbilo, ale k pravidelnému ježdění jsem se nedostala.
Anna Potůčková
Moc krásný a srdcem psaný článek. Je to přesně tak, že kdo má rád zvířátka má také rád lidi !
Libor Farský
Haf, haf, moc hezké ...
Marie Doušová
Moc hezky napsané, plné citu. Mám také krásné zážitky s naší Roxynkou,která má také takový loudivý pohled a člověk neodolá a nějaká ta mlska se najde. Věřím , že pes vycítí ,kdo to s ním myslí dobře a má ho rád.
Hana Rypáčková
Tak moc bych potřebovala rozumět psí řeči. Myslím, že když vypoví tělo není tak zlé, jako když vypoví mozek. Moc mi u mého starého psa chybí lumpačení a dovádění. Rád se tulí, i si štěkne, ale je bez té jiskry v zakalených očí. Hezké čtení...
Jana Kollinová
Jak já Vám rozumím. Kdo by odolal těm očím velkým jako mlýnská kola a plným lásky, něhy, oddanosti a důvěry.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%