Ilustrační foto: ingimage.com
Nový trend? Na dovolenou bez partnera
24. 5. 2019
Domluvit se v páru kdy, kam a za kolik pojedeme na dovolenou je často výkon stejný jako zorganizovat mezinárodní vědeckou konferenci. Učinit nějaký závěr je náročné, pracné a ne vždy se to podaří.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marta Kucharovičová
27.2.2020 17:18
Tiež cestujem sama. Teda v lete. Žijem v rodine dcéry, mám kopec vnúčat a je mi s nimi super. V zime chodíme lyžovať spolu, ale ubytovaná som vždy mimo. V lete chodím sama. Teraz, keď deti vyrástli, už to zvládajú bez babky. Ja proste potrebujem vypnúť. Nikto ma nenaháňa-robím si čo chcem. Mám všetko pripravené vopred. Postupne navštevujem prímorské mestá pri Balte. Je tam super atmosféra, krásne promenády a pláže. Vyhovuje mi to.
Zdenka Jírová
2.2.2020 23:55
s
prvním manželem jsem jezdila na společnou dovolenou 30 let a nikdy jsme se nehádali. Asi proto, že jsme byli mladí, nebyli jsme nároční- většinou jsme jezdili pod stan i později s dětmi a plánovali jsme ji společně. S druhým manželem jsme se pohádali pokaždé. Brali jsme se již starší, každý si asi přestavoval dovolenou jinak. Teď jsem již řadu let sama a nestěžuji si.
Hynek Pourt
23.7.2019 10:35
Občas také jezdím sám do zahraničí, po ČR někdy i s manželkou (například, naposledy jsme byly 3 dny na Šumavě - http://www.nadrybnikem.eu/ )
Blanka Macháčková
26.5.2019 16:29
Bez manžela na dovolenou bych nejela. Nebylo by to ono. Koho bych napomínala a komandovala? Z toho vyplývá, že on by možná jel. Ale asi bych mu chyběla. Kdo by mu radil? :-).
Zuzana Pivcová
25.5.2019 19:57
Jednou jedinkrát v mládí jsem byla na dovolené se sestrou v Rumunsku. Jinak vždy sama. Pro mě to není trend, nýbrž nutnost, ze které se stal zvyk. A že už jsem se něco najezdila!
Marta Kovacsiková
25.5.2019 19:00
Když jsme byli mladší tak jsme jezdili na vodu s kamarády. Po roce 2000 jsme my děvčata přestala jezdit a tak chlapi jezdili sami a my jsme šlapaly po horách. Za pár let pánové řekli že jedou s námi. No a tak chlapi ještě jezdí vodu a s námi (bohužel už bez mého muže) pochodujeme po republice stále. Také jako parta jezdíme do lázní v Maďarsku.
Hana Práglová
25.5.2019 13:27
Jezdíme dosti často.Nevzpomínám si na ždnou dovolenou,která by se nám nelíbila či na které vychom se hádali. Jsem ráda tomu,že máme to štěstí,že jsme dva Na doma i na dovolené
Jana Šenbergerová
25.5.2019 10:03
Dlouho jsem jezdívala leckam bez manžela, proto si teď užívám toho, že nemusím jezdit sama. Je nám spolu dobře doma, proč by nebylo i na dovolené. :-)
Jarmila Komberec Jakubcová
25.5.2019 08:26
Dokud žil partner jezdila jsem s ním na všechny delší pobyty. Před páry dny jsem byla na týdenním pobytu v zahraničí s kamarádkou, která je také single. Problém je, že hotely nerady poskytují jednolůžáky. V cestovce, kde jsme zájezd kupovaly nechápou, že jsme chtěly každá svůj pokoj. Je akt, že v zájezdu bylo více žen, které cestovaly kamarádkou. Za pár týdnů letíme opět s kamarádkou do Španělska a zase bez partnerů. Většina z nás jsme vdovy.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA