Dnes naposled

Dnes naposled

21. 10. 2012

Váhám, zda otevřít své srdce,
zdráhám se psát, co nesu trpce,
nevím, zda se to vůbec hodí
sdílet, co mému nitru škodí.

Bloudím v mlhách osamění,
loudím po něčem co není,
věřím, že až čas zahojí
rány, kterých se duše bojí.

Padám z nekonečné výše,
strádám v hloubi temné chýše,
hledám v dálce světla tóny,
slyším jen kostelní zvony.

Vypsat se chci z teskné chvíle
vyspat a už v příštím díle
zazní veselejší tóny
přece silnější jsou ONY!

Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Nina Šachová
Jitka, Jarmila i Zuzka řekly vše za mně. Jsem bez práce a líp bych to nesvedla.
Zuzana Pivcová
Lépe je, když se alespoň náznakově ze svého smutku vypovíte, každý je sice ve svém osobním smutku sám, ale následně zjistíte, že existují stovky a tisíce podobně bolavých lidiček, kteří Vám to ozvěnou sdělí, protože jste promluvila jejich řečí. A do veselejších tónů se nenuťte, přihlásí se samy.
Jarmila Peerová
Každé bolavé srdce by se otevřít mělo,aby bolest mohla odejít.Život si s námi pohazuje,jednou se vyhříváme na slunci,jindy padneme do šera a smutku. Nic netrvá věčně,kostelní zvony zmlknou a zazní ptačí tóny.Ten smutek duše jste popsala úžasně.Těším se na další,kdy vaše duše začne zpívat....
Jitka Chodorová
Moc pěkné Jano,dokonce s nádechem optimismu,ale nejkrásnější díla vždy vznikají z bolesti,utrpení a smutku a vám se toto velmi povedlo.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 15. týden

Uplynulou sobotu proběhll 34. ročník vyhlašování cen České hudební akademie Anděl. Ve vědomostním kvízu tohoto týdne si budete moci otestovat, jak znáte současnou českou hudební scénu. Zabrousíme ale také trochu do historie...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Digitalizace postupně prostupuje všemi státními úřady. Jak jste na tom vy - využíváte možnost vyřizování nejrůznějších žádostí on-line (pomocí počítače či mobilu), anebo raději navštěvujete úřady osobně?

Pokud to jde, vyřizuji vše "on-line"

20%

Snažím se vyřizovat věci "on-line", ale ne vždy se mi to daří

20%

Nevím, neumím na to odpovědět

19%

Mám radši osobní vyřizování záležitostí na úřadech

20%

On-line nevyřizuji nic, je to pro mě složité

21%