Ilustrační foto: pixabay.com
Seniorka mezi trolly a elfy ve virtuální bublině
28. 5. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lidmila Nejedlá
29.5.2019 15:54
Jano, pěkně jsi to vystihla. Já ale uhýbám od severské mytologie a vracím se k českým šaškům a kašpárkům, i když nejsem žádná kalupinka. Ale přečetla jsem si veledílo jednoho psychopata a směji se jak BLÁZEN. Díky za článek.
Mirek Hahn
29.5.2019 09:57
Blaničtí rytíři nezasáhnou..., rozešli se poté, co odprodali podzemní prostory pod Blaníkem státu. Ředitelství silnic a dálnic tam teď projektuje tunel na připravované dálniční trase Divišov-Načeradec.
Zdenka Soukupová
29.5.2019 09:41
Jano, krásně, krátce a srozumitelně napsáno. Kéž bychom se všichni nad tím zamysleli a trollovské versus elfovské boje ukončili příměřím.
Jana Kollinová
29.5.2019 02:56
Moje úvaha vychází z běžně dostupných informací a některých příspěvků na webu. Nic nepaušalizuji, sdílím své subjektivní vnímání dost kontroverzního tématu a rostoucího napětí mezi trolly a elfy. Nejen trollové, ale i elfové jsou placeni za působení v internetovém boji a velmi dobře. Na odbornou analýzu nemám správnou kvalifikaci, ale jsem flexibilní přijmout zajímavé argumenty, ale přitom si zachovat zdravý rozum. A co se se týká pochybností, můj názor koresponduje s citátem: „Smutné je, že hlupáci jsou tak sebejistí, zatímco moudří lidé jsou vždy plní pochybností.“ — Bertrand Russell logik a jeden z prvních analytických filozofů 1872 - 1970. Jen ještě na závěr jedno odlehčení. Není nejvyšší čas, aby do boje zasáhli blaničtí rytíři? :-))))
Danka Rotyková
28.5.2019 23:17
Jestli o sobě tady někdo pochybuje, má na to právo. Já pro tuto chvíli vezmu zpátečku a zhasnu. Dobře se vyspím a zítra si možná článek přečtu za bílého dne ještě jednou. Možná ...
Oldřich Čepelka
28.5.2019 22:06
a ještě: rozhodně každý troll není psychopat, jak jste nadnesla. a vy taky ne. Skoro nikdo tady mezi námi, tak klid a pohodu. Nebuďme vztahovační a nepaušalizujme. Přece o sobě pochybovat nikdo nemusí.
Oldřich Čepelka
28.5.2019 22:04
Jestli jste to paní autorko myslela i na mě, tak zapomente, není to pro vás nic vážného. Ale víte, oni i lékaři zkoumají,co se to děje s lidskými těly, tak proč se divit básníkům nebo sociologům.Existuje řada studií, např. když kdysi spadlo letadlo nad Ukrajinou (sestřeleno), tak jak ruská média o tom kupodivu mlčela, kdežto u nás se hodně psalo a do toho se vložila vlna příspěvků lidí, že za to může určitě někdo jiný než Rusové. Jsou to zajímavé studie. Jedna celosvětově uznávaná firma z čech kvůli tomu denně monitoruje přes 1 milion článků! Prostě dnes to je věda, která se uplatňuje i v politice. Mění to výsledky voleb. Skandalizuje firmy a politkiky. A myslíte, že na i60 se trollové nevyskytují? Ano, naščtěstí málo, a dokonce o tom ani nemusí vědět. A nejspíš to dělají dobrovolně (jsou trollové, kteřéjsou za to placeni). Ona totiž už dávno zuří virtuální válka (jako součást té hybridní).
Jarmila Komberec Jakubcová
28.5.2019 20:13
Velmi zajímavý článek nad jehož obsahem je nutné se zamyslet.
Mirek Hahn
28.5.2019 17:58
Příjemně napsáno, stručně, odlehčeně.... Možná až moc odlehčeně, o něčem tak konfrontačním.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA