Olga Škopánová
7.6.2019 18:17
Dost dobře nechápu vaši hloupou otázku kdo bude vládnout. Ani demonstranti nemají křišťálovou kouli aby věděli kdo vyhraje příští volby.
Olga Škopánová
7.6.2019 18:15
Vážená paní Kosťunová nešiřte poplašnou zprávu po pádu vlády se bude postupovat podle ústavy od pokusů o sestavení nové vlády až třeba k předčasným volbám nic co by demokracie neustála. Chováte se jako malé dítě které trpí separační úzkostí z toho že je opustí rodiče.
Daniela Řeřichová
7.6.2019 13:32
Mám toho mnoho co říct, ale takto vyhrocené příspěvky mají k diskusi daleko. To opravdu není můj šálek čaje.
Růžena Kuželková
7.6.2019 08:56
Taky přispěji "troškou do mlýna" Dávám za pravdu p.Měchurový,p.Veseckému a jim podobným v této diskusi. Možná pouhé % našich vyvolených to myslí s naší republikou správně,bohužel je to malé procento,všichni tam "zalezou" pro své "nadité peněženky",nic jiného je nezajímá,bohužel byla jsem jedna z těch kdo "cinkal klíčema",dneska bych si dala pár facek,protože co udělali s republikou za 30 let,je HNUS.Pochybuji,že se najde člověk ve vysoké politice,který to alespoň z části dá dohromady.myslím si,že nejsou "krásné"vyhlídky do budoucnosti.Nepřeji svým vnukům nic zlého,bude to na nich,kam bude spět naše republika.
Ladislav Vesecký
7.6.2019 07:45
Pane Vácho, vy v Práglu jste cinkali klíčem za kapitalismus. Kapitalismus je jen o penězích. Za Babiše konečně republika šlape a lidé se mají dobře, to nemůžete popřít. Tolik valorizace za vlády Babiše nám nedal nikdo! Mě je jedno jestli je Babiš bohatý, ale ze svého důchodu se chci mít dobře taky já! Když nám tady "vládl" Kalousek, tak rozdával 24 Kč! Už je to pochopení? A byl to opět Kalousek a spol. kteří ty zlodějské zákony realizovali. Tak se nedivte, že je Babiš nevyužije. A dát přednost vládnou mladým bez žádných zkušenosti? To nám předvádějí udavačští Piráti !! Děkuji nechci! Slovo vlastenec a Slovan je u Práglovců sprosté slovo, ti za Jidášský groš zaprodají i vlastní vlast! Proto ta nenažranost, máte pořád málo, nic nedělat, vyřvávat v ulicích a mít se dobře! Takovou " demokracii" já nechci !
Růžena Marková
7.6.2019 07:25
O Babiše bych si ani vidle neopřela. Ale zaráží mě, že se dnes protestuje a nikomu nevadilo, že nás vládnoucí třída okrádala celých dvacet let a nkdo z nich nemusel vrátit této zemi ani korunu.
Zdá se mi to jako politická provokace, aby se zakryla větší rozkrádačka. Proč všichni mlčí o prodeji litia a vše se točí kolem Babiše. Babiš by měl být pohnán k zodpovědnosti, ale zárověň i ti druzí, kteří rozprodávají národní bohatství a bez trestně. Zákony si dělají tak,aby jim vyhovovali. To vám asi nevadí.
Daniela Řeřichová
7.6.2019 06:59
Historicky padlo mnoho vlád - nejen u nás. Vždy se tedy situace vyřešila. Od toho je parlamentní demokracie. To je můj poslední příspěvek k danému tématu.
Daniela Řeřichová
6.6.2019 22:29
Demonstrace neřeší výměnu ve vládě. Demonstrace je občanský postoj vůči konkrétní cause konkrétního člověka, který ovlivňuje život téhle země a 10 milionů lidí. Demonstrace upozorňuje na aroganci moci.
Antonín Vácha
6.6.2019 20:33
Chtěl jsem dát článek na svůj blog a skončil tady. Ale nevadí. Já jsem nikde nepsal, jak se chovaly vlády minulé - socanské a klausovské. Aní je nehájím, protože spáchaly zla dost a dost, především děravými zákony, ušitými na míru všem podnikavcům. Ti současní miliardáři zbohatli právě díky těmto děravým zákonům, včetně Babiše. Co ale nesnáším na současném premiérovi je právě to, že se dostal k moci kritikou předchozích vlád, díky kterým takto "vyrostl" a pak jako ministr financí a premiér v "přímém přenosu" zneužívá dotace, obchází pravidla a zákony a lidem to nevadí. To nechápu. Já věřím, že právě současné demostrace vybudí mladou generaci a vygeneruje nové politiky, kteří vystřídají současné zkorumpované panáky. Jednomu ale nerozumím - proč, proboha, pořád lidé tolik Babišovi věří? Stačila mi jen jeho estebácká minulost, Současné nehorázné pumpování dotací do Agrofetu už je opravdu nehorázným střetem zájmu, který snad všichni vidí.
Daniela Řeřichová
6.6.2019 19:12
Pan Vácha podal svědectví. Každý máme právo na svůj názor, zkušenost, osobní pohnutky. Díky za demokracii, za možnost vyjádřit veřejně a beztrestně své přesvědčení.
Načíst starší příspěvky