Foto: autorka
Pojeďte na výlet na Holý vrch, Hradiště a Bílou stráň
10. 6. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lidmila Nejedlá
11.6.2019 21:00
Ali, kolik km jsi nachodila? Ale byl to krásný výšlap. Ten slepýš si tě zamiloval. Jsi dobrá turistka s přírodou v oku. Fandím.
Jana Šenbergerová
11.6.2019 07:39
Jít s tebou, buď bych ani nedýchala, nebo celou cestu juchala. To druhé je mi bližší. Díky za to, že jsem se s tebou mohla aspoň na chvíli vrátit na Bílé stráně. Dnes se občas divím, jakými cestami necestami jsem ještě nedávno sama chodívala.
Naděžda Špásová
10.6.2019 16:13
Na Hlinné to dobře znám, dcera tam má koně. Na Hradiště jsem před pár lety taky vystoupala, na Plešivec chodíme na houby a přes Kamýk jezdíme autem. Máš můj obdiv, to bych najednou nedala. Jsi superturistka a fotky jsou moc pěkné. :-)
Anna Potůčková
10.6.2019 14:11
Ali moc krásná krajina, krásné fotky a takový výšlap bych klidně také podstoupila - příroda umí nabídnout vždy něco zajímavého, i kdyby jsme na stejném místě byli 100 krát
Elena Valeriánová
10.6.2019 14:03
Říkáš, že máme v nohách 10 km? A jak lehce se mi s tebou šlo, luhem i hájem, cestou necestou. Jsi prostě jednička, ale bez varování mi strčit pod nos hada, brr. Odpouštím ti za ty krásné fotky. Jen tě prosím, dávej na sebe pozor.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA