Foto autorka
Kořenov 2: Sobota - Mumlava a Jizera
9. 6. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Polednová
13.6.2019 22:11
Nadi, to jsou tak krásné fotky a k tomu hezký článek, děkuji. Znovu jsem si všechno prošla s tebou.
Jana Šenbergerová
10.6.2019 18:00
Po příšerném cestování ze severovýchodu republiky jsem se moc ráda na chvíli vrátila na severozápad. Bylo tam krásně a jsem ráda, že si to mohu připomenout z jiných úhlú pohledů. Všechny jsou krásné.
Alena Vávrová
10.6.2019 11:50
Napsala jsi to a nafotila moc krásně. Mumlava (ale i Jizera) nás "vzala" opravdu všechny. Člověk si pak uvědomí, jakou obrovskou sílu ta voda má, když vidí řečiště plné i obřích kamenů a nebo ty vymleté "hrnce". Velké díky za fotodokumentaci. Až se mi zasteskne, vím kam jít. Doufám, že i znovu jet ♥.
Lenka Hudečková
10.6.2019 10:58
Nadi, moc hezky napsané, popsané a nafocené. Byli jsme tam před pár lety taky, moc se nám Mumlava i Kořenov, kde jsme i my bydleli, líbila :-)
Alena Tollarová
10.6.2019 09:27
Ta řeka si opravdu mumlá ... ale taky hučí a cáká. Nebyla jsem tam s vaší partou, ale zaběhly jsme si tam s Hankou před večeří. Neměly jsme čas, tak jsme hnaly jako o závod, ale užily jsme si to stejně jako vy. Je to krása, kterou by měl vidět každý. Tady má příležitost :)
Blanka Macháčková
10.6.2019 09:02
Moc hezké přiblížení vašeho setkání. Škoda, že mi to nevyšlo. Ale tobě to vyšlo moc hezky.
Oldřich Čepelka
9.6.2019 19:59
Škoda že jsem nemohl přijet, ale musel jsem do jižní Albánie. Chystám článek, abyste z toho taky něco měli (měly). Bude to hustý!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA