Ilustrační foto: pinterest.com
Bílá barva ve vyšším věku? Ano
13. 6. 2019Rozšiřuje. Nehodí se pro starší ženy. Je nepraktická, snadno se špiní. To jsou časté argumenty, proč ženy odmítají nosit bílou barvu. Mnohdy je to škoda. Bílá barva je klasika, která sluší v každém věku.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Soukupová
13.6.2019 14:12
Myslím, že bílá i starší ženu omladí, rozzáří. Ale jako vše, musí i bílá být "přiměřeně". Ne úplně průhledná, žádné krajkové vzory s velkými oky, žádná prádlová ramínka atd. Mám ráda bílou. Je veselejší, než všechny temné barvy.
Jitka Hašková
13.6.2019 13:46
To jsem nikdy neslyšela, že by se bílá nehodila pro starší ženy. Já ji mám ráda.
Jana Kollinová
13.6.2019 12:34
Bílá je krásná pro každého v kterémkoli věku. Bílá halenka, kdo z vás ji neměl, bílé kalhoty, sluší všem, bílé tričko z kvalitní bavlny je příjemné a hodí se ke všemu co najdete v šatníku. Nejen modrá je dobrá, jak již mnoho let slýcháme v hitu kapely Žlutý pes. Bílá je skutečná klasika a v tom je článek nejen zajímavý, ale i inspirující. Po přečtení článku mám pocit, že nadvláda černé nás ovlivňuje nejen v módě, ale i vnáší negativní prvky do našeho myšlení.
Daniela Řeřichová
13.6.2019 12:02
Bílé oblečení miluji, snadno kombinovatelné, sofistikované, bez dalších doplňků. Podle mého názoru sluší všem.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA