Mám pro vás několik obrazů Petra Lichtenberga, které byly vystaveny v Galerii na úřadě v Praze 7 v dubnu tohoto roku. Obvodní úřad sídlí v majestátní budově na nábřeží Kpt. Jaroše. Galerie je volně přístupná na chodbě. Realistické pojetí obrazů je netradiční a zajímavé. Několik bych si jich vybrala. (Názvy uvedeny nebyly.) Autor o sobě moc hezky píše na následující stránce: http://www.lichtenbergpetr.cz/O%20autorovi.html.
Foto: autorka
Realistické obrazy
15. 6. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lidmila Nejedlá
17.6.2019 22:36
Ovoce" jako živé," až mám na ty hrozny chuť. Voda s leknínem je jak z Monetova Leknínového jezírka.
Libor Farský
16.6.2019 11:45
Opravdu netradiční nápad je namalovat vejce jako "volské oko", autorovi tleskám.
Věra Ježková
16.6.2019 07:21
Děkuji. Mám radost, že se vám obrazy líbí. Kdybych si měla vybrat jeden, byly by to ty oprýskané dveře. / Ještě chodím někdy do galerie ve vysočanské radnici. Fotky z ní už jsem taky zveřejnila a další připravuji.
Zuzana Pivcová
15.6.2019 20:34
To je zvláštní, jakými galeriemi oplývají úřady a firmy. Tyto obrazy jsou opravdu moc hezké. Samozřejmě mi připadají starou školu, ale to je jistě účel.
Naděžda Špásová
15.6.2019 11:07
Realismus beru, jsou to moc hezké obrázky, vybrala bych si. Abstrakci moc nemusím. :-)
Hana Nováková
15.6.2019 10:33
Díky za výstavu, kterou absolvovala při kávě, i já bych si vybrala, ale na to by mi asi důchod nestačil.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 43. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat památkám kulturního světového dědictví zapsaných na seznam UNESCO.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Necháváte se před sezónou chřipek a covidu očkovat?
Ano, mám očkování proti chřipce i covidu
Ano, nechávám se očkovat proti chřipce, proti covidu už ne
Ano, nechávám se očkovat proti covidu, proti chřipce ne
Nechával(a) jsem se očkovat, ale už to nedělám, nepomáhá to
Ne, neočkuji se ani proti chřipce, ani proti covidu