Ilustrační foto: pixabay.com
Pan N. N.
15. 6. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jan Zelenka
7.7.2019 22:00
Z článku přímo čiší sociolog. Čiší tedy v dobrém. Možná by bylo dobré přidat k uvedeným jménům ještě některá další. Ale obávám se, že by se článek nesmírně rozšířil a ztratil by údernost. Ale do této oblasti, tedy do neznámého N.N. patří skutečně i ženy. Nejsou jen ve vrcholném managementu, nebo v politice, ale i v běžném životě kolem nás. Stačí se jen rozhlédnout. S mužskou variantou N.N. si dokáži poradit lépe, ale jako relativně slušný člověk mám s ženskou variantou problém.
Mirek Hahn
18.6.2019 09:39
Pátek nejspíš nikomu nic k posouzení neposílal, tím pádem ani necituje žádnou třicetiletou ženu. Generace třicetiletých má (jako i ostatní společenské skupiny) svůj typický způsob projevu, komunikace a chápání světa. Zrovna tak ženy se vyjadřují odlišně než muži. Zmíněná "přesná citace" se příslušným parametrům ani nepřibližuje. Ale nápadně se shoduje se způsobem vyjadřování a názory p.Pátka. Nevypadá to vůbec věrohodně.....
Jitka Caklová
18.6.2019 06:12
Mám na profilu vlastní motto: "Když chci otevřít ústa, sednout ke klávesnici, cokoliv vyrobit ......., ať to bude cokoliv, jsem si vždy vědoma, že to bude vypovídat o mně."
Jitka Caklová
18.6.2019 05:58
Jóó "právníci", těch se vám zachtělo? To mi připomíná přísloví "Podržte mi ho, ať mu můžu rozbít hubu." :-). Nic vám neříká přísloví, "Podle sebe soudím tebe."? Ono totiž platí, "Co jsem, to vidím na druhých." a podle toho píši. Také proto jsem ve svých článcích psala vždy jen o sobě, o svých prožitcích a životních zážitcích. Já nemám potřebu o komkoliv psát, jak ten, či onen je špatný, jak to či ono dělá špatně a to jen proto, že nevím, zda bych to uměla lépe a zda bych vůbec měla možnost dělat to lépe.
Oldřich Čepelka
17.6.2019 22:38
(A pane Pátku, jen mimochodem, pokus otočit diskusi o tématu k „diskusi“ o autorovi a pak zaútočit Miloušem Jakešem, to je docela dobrý příznak trolla. Ne „trotla“, ale trolla. Najděte si na wikipedii a neodkopávejte se tolik. Dobrou noc, myslím, že jste ve skutečnosti pravdoláskařský sluníčkář, jen se to stydíte dát najevo. :-) Cituji vám wikipedii: Troll je obvykle anonymní účastník online diskusních fór, chatů či blogů, který zasílá záměrně provokativní, urážlivé nebo irelevantní příspěvky k citlivým tématům, jejichž hlavním smyslem je vyprovokovat ostatní uživatele k emotivní odezvě nebo jinak narušit normální, věcnou diskusi. - Že to uhodli?
Oldřich Čepelka
17.6.2019 22:34
Jitka mě tu v 07:21 a 07:26 bavila. Zná mě? Kdybych byl sám panem N. N., už by se s ní bavili pouze moji právníci Ale vážně: Nemám to jen z doslechu, je to podložené fakty. Důsledně vypozorované a analyzované po několik let. Většina ze čtenářů má podobné názory. Myslíte, že jsme se na vás předem domluvili? – Pavel Pátek byl ještě lepší, to jsem místy řval smíchy a jak asi ostatní tušíte, na ten nával osobní kritiky ani nelze odpovědět. Jen mu pomohu v tápání, proč tam jsou jmenovaní jako příklady právě ti pánové. Velmi jednoduše proto, že právě oni jsou jasné příklady pánů N. N. - kdežto o Kalouskovi to tak dobře nevím a Hamáček, Fiala z ODS nebo Bartoš z Pirátů to určitě nejsou. Takhle jednoduché, milý Watsone. Nehledejte za tím článkem žádné spiknutí, stranický úmysl, propagandu a manipulaci. Je to prostě popis skutečnosti, v detailech možná nepřesný, ale jako celek pravdivý. Při plném respektování příčetnosti a legitimního zvolení všech jmenovaných pánů.
Soňa Prachfeldová
17.6.2019 08:35
Myslím, že jsou všude, mimo nás, mezi námi, občas třeba i my sami, jsou to ufouni . Rozbor dobrý, i bez něho lze druhy lidí poznat velmi dobře , jen to neumíme tak výstižně napsat.
Marie Doušová
17.6.2019 08:21
Dlouhý a zajímavý článek, až z toho mrazí. Pan N.N. je popsán velice podrobně. Škoda , že je jich dost známe z politiky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA