Majiteli tohoto předmětu jsem napsala mail se stejným dotazem, ale neodpověděl mi...
![Co to je?](/images/P1410559-Hadanka-.jpg)
Co to je?
17. 6. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Bartošová
18.6.2019 10:39
Kovové to je, ale nic z navrhovaných možností. Tak už to mám odtajnit?
Věra Ježková
18.6.2019 07:41
Vidím kovové trubičky. Takže možná podložka pod hrnce, jak už píše Zdenka S. Zuzčinu litinu beru taky.
Anna Potůčková
17.6.2019 16:38
Mně to přijde, že v dolní části je to jakoby ohořelé, takže by to mohl být kryt z nějakých hřbitovních svítidel.
Jarmila Nedvídková
17.6.2019 16:23
Mě to připadá vlnitý plech, tvarovaný do stříšky, ale nesedí mi tam ten překládaný střed. Anebo z jiného soudku je to výtvor, nebo část z papírových tyček. Jinak je to prima záhada.
Věra Lišková
17.6.2019 15:54
Na tabletu to vypadá jako výrobek z prutů, něco opleteného, ale co, to nevím.
Eliška Murasová
17.6.2019 14:09
Starý poklop na něco, dvířka, dno košíku, pohled na strop srubu....či něco úplně jiného
Zorka Horká
17.6.2019 13:40
Je to asi něco krásného a podle mne dřevěného :-) a asi dost užitečného ?
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 6. týden
Tento týden bude vědomostní kvíz na téma "Názvy států". Tak schválně, jak na tom jste v zeměpise?
AKTUÁLNÍ ANKETA