FOTO: autorka
Rozluštění sochy
19. 6. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jarmila Nedvídková
20.6.2019 11:26
Paní Zdenko mluvíte mi z duše. Taky často s manželem vzpomínáme na dětství a dospívání, kdy rozhlasové hry,nedělní poobědové pohádky, a četby na pokračování jsme měli moc rádi. Operu a operetu mě naučil poslouchat a mít ráda manžel. A tak jsem se setkala i dílem Don Giovanni. Děkuji za vzpomínku.
Zdenka Jírová
20.6.2019 00:59
Před mnoha lety dávali v Československém rozhlase četbu na pokračování,kterou jsem měla velmi ráda a pravidelně jsem ji poslouchala. Také četli román Kamenný host / předloha k libretu Mozartovy opery Don Giovanni/ vždy v pozdních večerních hodinách. Bylo to sugestivní, při příchodu " kamenného hosta" jsem se bála doopravdy. Na ty četby opravdu ráda vzpomínám, seznámily mne s řadou světových děl.
Jarmila Nedvídková
19.6.2019 10:07
Děkuji pane Ivane za doplnění informací. Přepsala jsem jen ty nejzákladnější a ty podrobnější nechávám na každém, bude li chtít znát více, tak si je najde, Jinak k té žluté, máte pravdu je hrozná, to manžel si před mnoha lety hrál s fotošopem a tak jsem toho využila. Přeji hezký den a dobré světlo.
Dana Puchalská
19.6.2019 08:09
Už dlouho jsem okolo divadla nešla. Proto jsem nemohla přijít na to, kde ta socha stojí. Díky za vysvětlení.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA