Ilustrační foto: pixabay.com
Buňky na cibulce
25. 6. 2019Není dne, abych při konfrontacích současnosti s historií souborů, uložených ve svém počítači, neodhalila něco nového, inspirativního, objevného. Alespoň tak se to na první pohled vždycky zdá.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Blanka Bílá
27.6.2019 11:29
Chápu, že vše v našem těle může mít cokoli tzv. hlad, ale někdy není v našich silách nebo v dané chvíli, období jej nasytit.Někdy jsme bohužel vtaženi do situací, kdy jedeme na doraz, aniž by chom to chtěli, někdo z nás má možnost, dát tu pravou zpátečku, někomu to trvá déle, jiní už tu šanci nedostanou, promarní.
Danka Rotyková
26.6.2019 20:14
Vždycky mě úspěch českých vědců těšil a těší. Kéž by jich bylo více. Ten oběd bych také nechtěla, i když si pochutnám i na suchém chlebu nebo rohlíku.
Zdenka Soukupová
25.6.2019 13:06
Myslím, že naši vědci ( v různých oborech) jsou na úrovni. Fandím jim. Ale na ten oběd uvedený v článku bych fakt chuť neměla.... To radši poctivý řízek, i když se mi po něm ten mozek spíš utlumí. ☺
Dana Puchalská
25.6.2019 08:56
Paní Hano,. Vždy jsem obdivovala naše vědce, kteří přispěli něčím významným v oblasti zdravotnictví. Článek je pěkný a proto za něj děkuji.
Hana Nováková
25.6.2019 08:08
Hanko, krásný článek, prof. Syková je vědec na vysoké úrovni. Četla jsem o ni hodně a byla i často v TV, kde se moc dobře poslouchala. Kdo umí, ten umí. Děkuji za příspěvek, který nám přiblížil jednoho z našich předních vědců.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA