Foto: autorka
Holešov
27. 6. 2019Tady je tip pro vaše vnoučata. Můžete vzít celou rodinu a zajet do Žďáru nad Sázavou do Modelového království, které se stavělo od roku 2010.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Měchurová
2.7.2019 08:26
Náš zámek mám moc ráda - pořád se tam něco děje. Je dobře, že město zámek koupilo, je to vlastně majetek nás všech. Zvu všechny na výstavu fotografií Roberta Vana, která začíná 17.7.2019... Žiju v Holešově už 48 roků a je nám tu dobře !!
Hana Práglová
27.6.2019 21:53
Heli,díky.Já fotky k pŕíspěvku pŕidala.Proč nejsou;nevím a neŕeším...Pokud se nejedná o zdraví....
Majko,nás fanfárami nevítali ,ale nikomu to nevadilo.Bylo fajn!!!
Marie Seitlová
27.6.2019 18:15
V Holešově jsem se seniory byla pár dnů před Hankou a byla jsem tímto městem hodně překvapená. Je tam opravdu krásně a hodně památek s výbornými průvodci. A vstupné velmi levné. Moji senioři se mě ptali,zda nemají doplatit. My jsme navštívili i dva kosteli s výkladem. Na zámku nás přivítali fanfárou z okna. Byl to hodně vydařený zájezd. Všem vřele doporučuji.
Helenka Vambleki
27.6.2019 17:07
Kdo by měl zájem, tak všechny fotky z tohoto parádního výletu jsou na Rajčeti: https://seniorbohumin.rajce.idnes.cz/13._a_18.6.2019_Holesov
Hana Práglová
27.6.2019 15:58
Aničko,potěšilo mě to!! Naďo,to,co je psáno silným písmem,jsem nepsala já. Vloudil se tam asi skřítek.!
Anna Potůčková
27.6.2019 15:52
V Holešově jsem chodila do školy, v Holešově jsem byla biřmována, v Holešově jsem se vdávala v kostele i na úřadě, v Holešově jsem 27 let bydlela a Holešovem bych za ty roky prošla zřejmě i po slepu. Vše důležité jste navštívili.
Hana Práglová
27.6.2019 15:24
Nevím,kde jsou fotky. Dodávala jsem je zároveň s příspěvkem. Zjistím!!! Jinak jsou na mém profilu.
Naděžda Špásová
27.6.2019 15:02
Hanko, a kde jsou fotky? Žďársko znám, jezdili jsme tam léta na dovolenou. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA