Historické foto - Bartošovice mého dětství
Prázdninový tip: Bartošovice v Orlických horách
25. 6. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Měchurová
16.7.2019 14:58
Orlické hory mám moc ráda. Všechna místa, která zmiňujete (kromě Bartošovic) už jsem navštívila a mohu potvrdit, že stojí za to je vidět. Můžu přidat ještě Orlické Záhoří, kde se v zimě parádně běhá na běžkách.
Lidmila Nejedlá
27.6.2019 20:56
Vzpomínky na hezké zážitky umocňují radost z navštíveného místa. Tak si ten pobyt patřičně užijte.
Zuzana Pivcová
25.6.2019 19:02
Orlické hory mi známé nejsou. Žila jsem jako dítě v Podkrkonoší, a čím jsem starší, tím víc mě to do toho kraje táhne. Bohužel mám málo příležitostí, ale určitě jsem tam na třídním srazu v květnu nebyla naposled.
Alena Vávrová
25.6.2019 17:49
Váš článek mne hodně moc oslovuje, neb mě k těmto místům také pojí krásné vzpomínky a moc ráda se tam vracím. Kostel v Neratově jsem si už také dávno slíbila. Děkuji.
Alena Tollarová
25.6.2019 16:36
Orlické hory jsou pro mě zatím bílým místem na mé stírací mapě. Doufám, že se mi podaří pár políček si setřít.
Jitka Hašková
25.6.2019 13:18
Bartošovice jsou krásné. Byla jsem tam asi v roce 1976 v létě. Jeden můj známý tam měl krásnou chalupu. I v Haničce jsme se byli podívat.
Blanka Bílá
25.6.2019 12:26
Každý kout naší země má své, hlavně si ji uchovávejte pro příští pokolení, když to nejde aktuálně, aspoň v mysli , vzpomínkách všeho druhu.
Daniela Řeřichová
25.6.2019 11:48
Zádumčivé Orlické hory miluji. A pokud nestihnete navštívit vše, co je uvedeno v článku, objevte alespoň Neratov. Poutní místo s tradicí od 17. století obnovuje stejnojmenné sdružení, které navíc umožňuje plnohodnotný život lidem s postižením. Když vstoupíte do barokního kostela Nanebevzetí Panny Marie, nad vámi se klene obloha díky fascinujícímu skleněnému zastřešení, a vy jste součástí nekonečného vesmíru. Pokud si návštěvu naplánujete na večer, budete mít na dosah hvězdy a procítíte magičnost, která se nedá vypsat slovy.
Dana Puchalská
25.6.2019 09:56
Musí tam být krásně. Jedna z mých kolegyní se tam blízko narodila. Sice žije už více než 40 let v Praze, ale každý rok tam alespoň na týden zajede a je tomu moc ráda.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA