FOTO: Kudyznudy.cz
Prázdninový tip: Pohádková vesnička v Podlesí
27. 6. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dana Nepejchalová
2.7.2019 10:31
vážení čtenáři dávám do vzkazu ještě odkaz na ubytování, je tam sleva https://www.slevadne.cz/sleva_114416_hotel-podlesi-s-polopenzi-bazenem-virivkou-ci-masazi-a-vstupem-do-pohadkove-vesnicky?utm_source=zakladni-AG-Paylo.cz&utm_medium=aggregator&utm_campaign=paylo.cz#nav-collapse
Dana Nepejchalová
30.6.2019 22:12
paní Soňo je to fakt krásná podívaná, ty domečky, postavičky, mají to tedy vypracované, moc se mi to tam líbilo.
Soňa Prachfeldová
30.6.2019 19:28
Pro děti pohádkové postavičky jako stvořené, musí to tam být moc hezké
Dana Nepejchalová
28.6.2019 09:42
Paní Marie, ano není to levné ubytování, ale podívaná to je jak pro děti, tak i pro dospělé. To divadlo musí být super.
Marie Doušová
28.6.2019 09:37
U nás v Příbrami je také Podlesí, ale tam je jen letní divadlo, kde se každé léto hraje ochotnické divadlo a je to úžasná podívaná v lese, kde je krásná atmosféra.Pohádkové Podlesí neznám a slyším o něm prvně. Bude to asi velmi hezká podívaná hlavně pro děti ,ale cena dost vysoká.Dík.
Dana Nepejchalová
27.6.2019 20:19
Paní Zuzano i já cestuji sama a také jsem tam nebyla ubytovaná, jen jsem tam byla na výletě sama. Je to blbý když někdo cestuje singl, tak pak platí příplatek za jednolůžkový pokoj bohužel a to mě štve.
Zuzana Pivcová
27.6.2019 19:48
Vypadá to moc hezky, akorát, že jsem zvyklá cestovat vesměs sama a tady v pohádkovém světě bych tak mohla brigádně vystupovat jako čarodějnice.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA