Foto: autorka
Letní ráno
28. 6. 2019Je úterý, 26. června. Léto se narodilo teprve před pár dny, ale zdá se, že na svět přišlo v sedmimílových botách. Slunce žhne a pálí. Doksany - a to je od nás co by kamenem dohodil, už včera hlásily teplotu 34 stupňů.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Tollarová
27.7.2019 19:29
Musím se přiznat, že běžně takhle brzy nevstávám, ale to ráno mě něco pudilo ven. A tento den právě v Doksanech padl teplotní rekord a bylo tu naměřeno 38,9 st. Děkuji za váš zájem :)
Jan Zelenka
8.7.2019 21:02
Krásná fotka, příjemné povídání. Ale když vstávám v deset, tak taková pěkná rána asi nezažiji.
Alena Vávrová
2.7.2019 15:54
Přidám ráda nemálo své chvály, Ali♥ za tvoje časné kroky, za slovíčka i fotky, jsi *1*
Zdenka Jírová
30.6.2019 01:38
Hezký popis naší krásné země. Snad nejlépe svůj obdiv k naší zemi vyjádřil Jaroslav Seifert ve své básni Hora Říp. Možná si ji ještě pamatujete ze školních let." ..... Tu nemohu se vynadívat a všechno ve mně začne zpívat, zpívat i plakat, maminko má, jak je to krásné u nás doma."
Anna Potůčková
28.6.2019 11:25
Ali paráda, ještě Elena je také ranní ptáče - obě Vás obdivuji. To já mám půlnoc v době kdy Vy razíte do přírody. Nádherné fotečky!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA