Pranostiky pro celý rok XIV
30. 6. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Věra Ježková
30.6.2019 20:26
Děkuji. Pranostiky mě stále okouzlují, stejně jako vás. Tak zase za měsíc. (Jani Š., chladna zrána jsem tam nedala, neb ta každý zná. Díky za odkaz. Zapomněla jsem po Praxedě pátrat; jinak to dělám, pokud v knížce není bližší charakteristika uvedena.)
Zuzana Pivcová
30.6.2019 19:27
Podle předpovědi na červenec mají být i deště. Po dnešním tropickém dni bych to radostně uvítala. Uvidíme, které ze zdejších pranostik se vyplní. Na jihu se mi bude pozorovat lépe než zde v Praze. :-D
Jana Šenbergerová
30.6.2019 13:38
Věrko, docela mě potěšilo, že se tu ještě neobjevila Annina chladna zrána. Pro Janu Kollinovou, ale nejen pro ni:
http://catholica.cz/?id=3178
Naděžda Špásová
30.6.2019 12:59
Věrko, jako vždy, zase jsem se pobavila. Fotka slunečnic se mi moc líbí. :-)
Hana Nováková
30.6.2019 11:45
Věro, díky vám bude krásné čtení na tropickou neděli. Přečtu i několikrát. Již jsem psala, že pranostiky mám moc ráda.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA