Foto: autorka
Moje milionová chvilka
2. 7. 2019Ahoj lidi,
dnes po ránu nebylo takové vedro, tak jsem vyrazila na kole pročistit si hlavu. Uplynulé dny, spojené s vedrem, demonstracemi, informacemi, dezinformacemi, hádkami mezi lidmi, způsobily, že jsem se vydala do světa, podívat se, zda ještě vůbec existuje v normální podobě.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zuzana Pivcová
2.7.2019 11:07
Soňo, takový článek jsem skutečně potřebovala. Napsaný s citem, pokorou, optimismem a láskou k životu a lidem kolem. Kéž by tu takto laděných článků, které potěší, i když "neřeší", bylo hodně.
Libuše Křapová
2.7.2019 10:46
Soňo, to je krásné vyznání lásky k lidem, svému kraji a vůbec k životu. Díky za ně :-)
Naděžda Špásová
2.7.2019 10:13
Tedy Soni, ty jsi se zdravě rozpálila. Ale napsala jsi to moc hezky a souhlasím s tebou. Koukni na moje zoo, zvířátka taky potěší. :-)
Jana Kollinová
2.7.2019 10:01
Děkuji za článek a fotografie míst, která jsem mnohokrát navštívila a silnici, po které mnoho let jezdila.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA