Foto: autorka
Fotoreportáž: Vzhůru do krajiny
9. 7. 2019Na svátek Cyrila a Metoděje jsme vzali psy a vyrazili do krajiny nad Světcem. Slunce bylo trochu pod mrakem, což byla příjemná změna po těch úmorných a dlouhých vedrech.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Tollarová
9.7.2019 10:26
Ráda jsem se s Tebou prošla krajinou. V Oseku jsem několikrát byla s vnoučaty v lanovém centru u rybníka, ale bohužel jsem neměla čas vyrazit na kukandu do okolí.
Naděžda Špásová
9.7.2019 10:26
Soničko, já jsem blbec, jak jsem rolovala, sáhla jsem na ty pitomý hvězdičky. Máš to moc krásné, byla to procházka se vším všudy, viď. Napsala jsem včera něco podobného. Pro pejsky to byl parádní výběh. Fotky jsou super. :-) **********
Daniela Řeřichová
9.7.2019 09:52
Paní Prachfeldová, je to dar vidět srdcem a předávat své poselství dál. Děkuji.
Dana Puchalská
9.7.2019 09:23
Soňo, to je krása..... Je tam u Tebe v okolí hodně ke koukání. Přidávám ještě pár *********** navíc a děkuju.
Eva Mužíková
9.7.2019 09:00
Soni, právě jsem se vrátila z procházky, otevřu Tvůj článek a krásná procházka pokračuje. Touto oblastí jsem několikrát jen projížděla autem, když jsme tam jezdili na policii pro útěkáře z polepšovny. Žádné kochání.... Krása v Tvém podání mne opravdu potěšila.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA