Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Lenka Hudečková
10.7.2019 12:17
Nadi, máš pravdu, vnímám to stejně...je to smutné...A i když poslední dny nejsou pařáky, ale je naopak vítr a sucho, tak je to taky špatné...ještě více půda a příroda celkově vysychají :-(
Marie Novotná
10.7.2019 11:33
Ano, sucho je všude a Tvoje fotky jdou, jako vždy, úžasné.
Marie Doušová
10.7.2019 11:07
Souhlasím a také mě trápí sucho a lhostejnost některých lidí,kteří se v přírodě neumějí chovat.Příroda nám dává najevo ,že už nás má dost a tak se bouří.Musíme věřit , že je nás ještě hodně ,kdo přírodu opatruje a chrání. Vždyť čerpáme sílu hlavně v přírodě. Obrázky jsou krásné.Dík.*********
Anna Potůčková
10.7.2019 10:58
Nadi takový článek by si měli přečíst všichni lidé naší planety, měli by se zamyslet a hlavně žít v souladu s přírodou a respektovat ji. Velké zásahy přírodě škodí. Krásné fotky jsi k článku vložila!
Dana Puchalská
10.7.2019 10:48
Nechci opisovat, ale jinak to nejde napsat. Sucho je skutečně obrovský problém v celé zemi. Těch pár kapek co spadlo nedávno, to prostě nemá šanci změnit. Fotky jsou krásné a jako vždy mně potěšila ta oblaka.
Alena Vávrová
10.7.2019 10:47
Milá Naděnko, také mě to sucho trápí a hodně se mě to dotýká. Dík za článek a fotky.
Jitka Hašková
10.7.2019 10:28
Naďo, je to bohužel pravda a je to všude. V Krkonoších i v Praze. Díky za hezké fotky.
Věra Ježková
10.7.2019 10:18
Naďo, dobře, že jsi to napsala. Mě skličuje i pohled na Rokytku, kterou by se teď dalo přejít suchou nohou. Fotky máš moc hezké, jako vždy. :-)
Zuzana Pivcová
10.7.2019 09:05
To je, Naďo, opravdu velké trápení. Sama horko špatně snáším, a co teprve příroda, která potřebuje vláhu. Díky za článek s hezkými fotkami. Přese všecko mě potěšily.