Mamutí horská dráha na Dolní Moravě. Foto: Archiv
Na Dolní Moravě otevřou nejdelší bobovou dráhu v Česku
17. 7. 2019Bobová dráha na Dolní Moravě bude měřit tři kilometry, povede lesem a pláněmi. Bude nejdelší v České republice a druhá nejdelší v Evropě. První odvážlivci ji vyzkoušejí začátkem srpna.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Hašková
18.7.2019 09:17
Já jsem z Prahy a nemohu ovlivňovat to, co se děje na Dolní Moravě, informace o záměrech se ke mně nedostanou. Mohu se jen divit a děsit, když se to dozvím.
Karel Boháček
18.7.2019 08:08
To je právě to paní Rypáčková - proč lidé všude musí mít atrakce ? Turisté jezdí za přírodou a památkami. Nejdražší destinace jsou bez atrakcí - cení se nedotčenost a ryzost přírody a místa, víme ?
Hana Rypáčková
17.7.2019 21:39
Dolní Morava je asi taky lyžařský areál a tam jsou atrakce, aby i v létě tam jezdili turisté.
Věra Halátová
17.7.2019 16:06
Bydlím blízko od toho místa. Ještě jsem tam nebyla. Je to tzv. kasamač. S turistikou to nemá nic společného. A finančně je to dost nákladné.
A co se týká těch otázek přispěvatelů, že by to bylo dobré pro děti ve městě, a proč to tam postavili a že na takové věci peníze jsou... Existuje nějaký provozovatel, ten to postavil, provozuje a inkasuje. Kdo mu to povolil a proč? To tady vy asi nevyřešíte. Zajímali jste se o to, když se objevil nápad, projekt, když se začalo stavět? Ta stavba už stojí přes tři roky. No a teď tam postaví tu bobovou dráhu. Zadarmo nebude, myslím, vstupenka na ni.
Karel Boháček
17.7.2019 13:20
Dětem by udělala taková bobová dráha radost i ve městě - máme přece i města v kopcovitém terénu..
Dana Puchalská
17.7.2019 12:59
A proč to vlastně postavili???? Chudák příroda v okolí. Ještě by tam mohli postavit aspoň 2 atrakce a Matka příroda dostane opravdu na frak.
Karel Boháček
17.7.2019 08:13
Kde je ta krásná ryzí neposkvrněná turismem Dolní Morava ? Najde se u nás ještě nedotčený kousek přírody ?
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA