Ilustrační foto: ingimage.com
Měkké dovednosti jsou žádané zboží
16. 7. 2019
Čím dál více personalistů a majitelů firem se při vybírání zaměstnanců zajímá o jejich takzvané měkké dovednosti.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Anna Potůčková
17.7.2019 08:34
Pozdě ale přece! Takových suverénů v mém bývalém závodě by se našla velká spousta. Ale když byla krize, bylo málo lidí, tak museli chodit THP pracovníci i na dílny k baličkám, kde se ukázalo jak jsou neohrabaní a díky nim se nenajelo. A vrcholem bylo, když na konci směny se sebrali a šly do svých kanceláří aniž by okolo sebe a stroje uklidili. Dělala jsem tehdy partačku a jednoho chytrolína jsem chytla za triko a vrátila jej zpět se slovy: To se nestydíte aby za Vás uklízely ženy které mají před důchodem? Pak jsem to řekla i na poradě, že je příště nechceme, že za ně dělat nebudeme. Pak se mně výrobní náměstek ptal o které jedince šlo a víckrát jsem je na naší dílně na výpomoc neviděla.
Dana Puchalská
16.7.2019 18:19
Velmi zajímavý článek. Ano, někdy je chování takových "vedoucích" pracovníků na pováženou.
Zdenka Soukupová
16.7.2019 15:40
Jo, jen by se to mělo rychle rozmnožit. Aby se pak nestávalo to co mě, když mi šéf (ve věku mého syna) před odchodem do důchodu řekl, že strategií firmy je zbavovat se důchodců. Na to jsem neměla co říct, a že nejsem zrovna málomluvná...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA