Ilustrační foto: pinterest.com
Ležérní móda pro každý věk
15. 7. 2019Konec s řečmi typu: To se už v mém věku nehodí. A také s větami: Na to nemám postavu. Existuje styl oblečení, který sluší mladým i starým, hubeňourkám i baculkám. Chce to jen trochu odvahy vybočit ze stereotypu. Léto je pro to ideální čas.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zuzana Pivcová
15.7.2019 18:48
Len je příjemný, ale styl oblečení (snad kromě druhé fotky) by pro mě pocitově nebyl.
Marcela Pivcová
15.7.2019 17:28
Myslím, že i některé vyšší (vysoké) a štíhlé ženy musí uvažovat, co je pro ně vhodné. Já si rozhodně nevyberu dlouhou sukni nebo šaty. V nich mám pocit, že na mně visí.
Jana Slavíková
15.7.2019 16:26
Vysokým a štíhlým sluší všechno, my neštíhlé bychom si měly dát bacha. Buď plandavou kacabajku a úzké kalhoty či sukni nebo obráceně, ale plandavá tunika a široké kalhoty postavu zkracují a deformují. Podle mě dobrá 11, max 7.
Anna Dudková
15.7.2019 16:17
Proč jsou všechny ty nešťastnice, tenké i kulaté, navlečené v jutových pytlích jak mouka ze mlejna?
Dana Puchalská
15.7.2019 13:06
Některé modely jsou moc pěkné. A len je super materiál na léto. Je to přece nedbalá elegance. Určitě bych si vybrala.
Věra Ježková
15.7.2019 12:45
Taky to mám tak půl na půl. Kdybych se musela rozhodnout mezi plandavým a obepínacím oblečením, zvolím plandavé.
Jana Kollinová
15.7.2019 11:18
Určitě je oblečení v letních vedrech příjemné (pokud je z kvalitních materiálů), ale plandavá móda mnohdy dělá ženy staršími než ve skutečnosti jsou. Za mě - ne!
Marie Měchurová
15.7.2019 10:17
Tak 50:50. Některé jsou moc vytahané. Jak píše Marie D. k létu se to hodí, v zimě by táhlo pod sukně.
Marie Doušová
15.7.2019 10:03
Ženám na fotkách to sluší ,ale přece jen plandavá a neforemná móda je příjemná v létě ,ale jinak nic moc. Ztrácí se tvar ženy a to je chyba, ale ať si každý nosí co mu vyhovuje.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA