Foto: autorka
Čínské řízečky
17. 7. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marta Novotná
9.4.2020 14:26
Přidávám ještě rozmačkaný stroužek česneku. Moc dobré, už jsem je dlouho nedělala, musím je zase udělat.Dobrá inspirace díky.
Soňa Prachfeldová
19.7.2019 16:28
Něco podobného vytváří můj syn a vždy se ráda nechám pozvat , moc dobré.
Hana Nováková
18.7.2019 14:38
Milí íčkaři, děkuji za reakci na Čínské řízečky. Někdo by něco ubral, někomu něco nechutná. Každý jsme jiný a tak máme i jiné chutě. Komu by to takto, nebo s nějakou obměnou chutnalo, zkuste. Vždyť za zkusení se nic nedá a možná se budete, jako někdy i já, divit, jak to chutná, což byste ani při čtení receptu nečekali. Všem hezké dny...
Hana Nováková
17.7.2019 19:12
Věro, opravdu řízečky nejsou klouzavé a s čínou mají snad společného jen název. Zkuste uvidíte, že nebude nic klouzavého a chilli je na každém...
Věra Ježková
17.7.2019 18:44
Já bych si odpustila chilli a solamyl – na číně nemám ráda to klouzavé – klidně ať to jsou jednotlivé kousky. Kuřecí prsa s pórkem atd. dělám ráda.
Marie Doušová
17.7.2019 16:15
Dělám něco podobného,jen trochu méně koření a kari nemám ráda ,tak ho tam nedávám.Jinak velmi dobré.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA