FOTO: autorka
Španělské "Mrtvé moře"
18. 7. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jiřina Pacovská
13.12.2019 22:50
Dobrý den, děkuji za Vaše reportáže z častých cest. Je to příjemné čtení tedˇv zimě :-).
Soňa Prachfeldová
19.7.2019 17:00
Jarmilko, užívej si krás a cestování a v září Tě čeká opět krásný několikadenní výlet. Jsem moc ráda, že jsem Tě poznala a že se opět uvidíme příště. Opatruj se :-)
Jarmila Komberec Jakubcová
19.7.2019 11:12
RE: trochu z rozčilení a rozhořčení jsem udělala několik chyb: zájezdu, báječných, já, - pro paní Jiřinu Votavovou aby opět nemusela provádět kontrolu a opakovat co jsem zase spáchala.
19.7.2019 11:09
Bílé ubrusy tam prostě byly - nejsem slepá. Prosím sdělte mi milá paní Votavová co tím sledujete, čím jsem Vám osobně ublížila, proč mi pronásledujete? .Poznala jsem na zájezu pár bájčnýh lidí napište mi na moji e-mailovou adresu: zdejarkaja@seznam.cz a j vám odešlu adresy několika lidí kteří v uvedeném zájezdu od 19.6.-24.6. v předmětném hotelu byli. A prosím už s vámi nechci vést žádné diskuze zda se hotel někomu líbil či nelíbil. Vždy je to věc názoru či úhlu pohledu. Pochopila jsem, že jste tzv.revizor mých diskuzních příspěvků. Jestli jste si nevšimla, já se o Vás nezajímám ani o vaše cestování či názory. Mně se na La Manze líbilo a CK Delfín jsem byla spokojená. Víc nic k tomu nehodlám už komentovat.
Dana Puchalská
18.7.2019 22:45
Jarmilo, vím za do těch zemí se už asi nedostanu. A o to víc mně baví číst si o nich od někoho kdo tam byl. Děkuju za článek.
18.7.2019 21:42
Ano cestovka se jmenuje INEX od které si lze koupit jen dopravu z letiště a ubytování. To ještě nefungoval booking jako dnes. Letenku jsme si zařídily sami a podle ní pak přizpůsobily termín zájezdu. Počátkem září letím na týden do Izraele a protože dnes už funguje booking kupuji si u něj ubytování a letenku už mám od jara.A letím sama. Je ale pravda, že koncem září ale pak letím s Delfínem. A protože se mojí kamarádce v květnu na G.Canarii moc líbilo, slíbili jsme si, že tam strávíme Vánoce.
Naděžda Špásová
18.7.2019 18:38
Tak tam se taky určitě nepodívám, ale nijak mi to nevadí. Hlavně, že jsi si to, Jarmilko, užila a to je nejdůležitější. :-)
18.7.2019 17:15
Vážená paní Votavová, do oblasti La Manga jsem jezdila opravdu z letiště Alicante do apartmánů Tesy. Jízdu z letiště a zpět a tak u ubytování nám zajištovala CK INVEX takže to opravdu nebylo tak drahé jak píšete. Cenu z taxi jsme tedy platily v Kč u cestovky. Jinak souhlasím, že hotel s jmenuje Cavanna a bohužel jsem udělala drobnou chybku, což s stát opravdu může každé. Vidím, že jsem vaše "oblíbenkyně" a čekala jsem od vás kritiku - jak jinak. V hotelu Cavanna jsme měly na stole krásné bílé ubrusy, jídlo bylo opravdu super jak většinou ve Španělsku bývá. Jinak co týče delegátů zažila jsem různé a nebudu popisovat. Každý i jezdí kam chce, jaké má finanční možnosti ale také zdravotní omezení. V zájezdu byla většina aktivních seniorek i mladších lidí. Jinak já jsem byla letos v květnu na Gran Canarii a platila dvojnásobek ceny, kterou popisujete. Záleží kde si koupíte hotel - zda u moře, nebo jinde. Zkuste si koupit Beverly Park výhledem na moře, ultrainclusive a jednolůžák. Pak něco pište o ceně. V loni v září jsem s manželem měla dvojlůžák a cena byla samozřejmě jiná. Sama jsem platila týden pobytu 27 880,-- Kč a moje kamarádka, která jela se mnou a také měla svůj pokoj stejnou cenu. Já o žádných last minute ze dne na den nepíši, nekupuji je protože pracuji a dovolenou si musím plánovat podle práce.
18.7.2019 16:39
Ani já nechci dělat nějaké cestovce reklamu. Tu za ni odvádějí její pracovníci v jednotlivých destinacích protože zájezd prodat může každý ale dělat delegáta je o hodně složitější. A ze své zkušenosti mnoha let cestování s cestovkami vím, že ji dělá její delegát v místě destinace. Zatím jsem byla s Delfínem v Albánii a nyní v Murcii. A v obou zemích byli dobří. Což o daleko jiných CK zvučných jmen říci nemohu.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA