Kvalitní hádka zlepší život
Ilustrační foto: ingimage.com

Kvalitní hádka zlepší život

17. 7. 2019

Zní to jako protimluv. Jak může hádka přinést něco dobrého?  Ale je to tak. Může vyčistit vztahy, rozlousknout dlouho neřešený problém, upozornit na něco, co nefunguje. Může přinést do vztahu vzrušení, ba i ztracenou lásku. Jde jen o to, abychom se pohádali kvalitně, správně.

vztahy a sex
Hodnocení:
(5.3 b. / 4 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Tollarová
Sakryš, že bych se kvůli zlepšení života pohádala? :)
Elena Valeriánová
Teda nemám pocit, že by mi úterní hádka zlepšila život. Ve středu jsem měla celý den náladu jak pes, co mu vzali kost. Tedy pod psa.
Zorka Horká
Chtěla jsem si pročíst názory a tohle je vskutku k pousmání - cituji p.Libánského "To jen v hádce člověk odhodil v afektu zábrany a řekl to, co si skutečně myslí." Takže jinak hurá do přetvářek a pokrytectví ? Pán je šprýmař :-) :-)
Jiří Libánský
Myslím, že si mohou lidé vyjasnit svoje názory a postoje i bez hádky. V hádce se řeknou navzájem třeba i hnusný věci. Já třeba argument, že to bylo v řečeno v hádce neberu. To jen v hádce člověk odhodil v afektu zábrany a řekl to, co si skutečně myslí. A to už se žádným usmiřováním zpátky nevezme. Raději se nehádám. Je to nesmyslné, zbytečné, nic neřešící.
Jana Šenbergerová
Nerada se hádám, ale ráda se udobřuji. :-)
Danka Rotyková
Pokud to není jen taková hra, nikdy mi hádka, tedy výměna názorů, nepřipadala jako něco dobrého. Asi jsem to neuměla.
Věra Ježková
Hádky nemám ráda, trpím po nich. Naštěstí k nim mezi mnou a přítelem nedochází často. Usmíříme se vždy brzy. Někdy je výborným katalyzátorem kočička. Je dobré si hlídat, aby výměna názorů nepřerostla v hádku.
Dana Puchalská
Když se pohádat, tak kvalitně. Ovšem není dobré se k ní potom neustále vracet. A počítat ne do 10 ale alespoň do 21.... Kdo žije s partnerem dlouhou dobu, ví svoje. Ty výčitky "Co jsi neudělal, když jsi mi to slíbil....", jsou někdy vyloženě roznětkou k obrovské a leckdy zbytečné hádanici.
Jana Kollinová
Nejsem příznivkyní hádek i těch sebekvalitnějších. To už je lepší naučit se kvalitně smát podle pana primáře Karla Nešpora z Bohnic a tak hádající protějšek uklidnit. Nemám odzkoušené, je tu riziko, že bych mohla partnera rozzuřit do nekvalitní nepříčetnosti. :-) :-) :-)
Karel Boháček
To se mám pohádat abych si zlepšil život - spíše bych dostal asi infarkt.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%