FOTO: autorka
Alejí Praotce Čecha na Říp
20. 7. 2019Zeměkoulí vede plno pěkných cest, ale na Říp jenom jedna může vést - dovolím si parafrázovat Waldemara Matušku. První část věty je pravdivá, druhá nikoliv.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Tollarová
13.1.2020 22:03
Alej Praotce Čecha se stala Alejí roku 2019 Ústeckého kraje. Gratuluji!
Alena Tollarová
20.12.2019 15:05
Tato alej soutěží v anketě Alej roku 2019. Kdybyste měli chuť, dejte jí svůj hlas. Jestli máte někdo chuť, můžete i letos hlasovat v anketě Alej roku. Letos tam opět soutěží alej na Říp, tentokrát ta od Mnetěše. Psala jsem o ní: https://www.i60.cz/clanek/detail/23540/aleji-praotce-cecha-na-rip . Odkaz na hlasování je: https://alejroku.cz/2019/mnetesska-alej a hlasuje se do 7. ledna 2020. Děkuji.
Marta Kucharovičová
30.9.2019 17:57
Ja, hoci Slovenka som na Řípe bola.
Dokonca 2x. Alej-krásná, cesta trochu namáhavá, niesla som vnučku. Výhľad som si užila. Říp je také moje vodítko na ceste z Prahy na sever.
Květuše Pinkasová
24.7.2019 09:06
S dojetím jsem sledovala naší bájnou horu Říp, když jsme se seniory v podvečer z Prahy mířili do Švédska - Norska. Krásné Alenko. Je vidět, že je to Tvá srdeční záležitost. Opět nádherně jsi nám přiblížila naše dějiny přírodou zase z jiné strany i s popisky a radami k procházce i jinou trasou, aleji, třeba z Ledčcic. Je to můj sen, který se mi ještě nesplnil ani třeba ze známého Rovného. V mobilu stále mám foto aleje z Tvé loňské úspěšné alejové soutěže.
Věra Ježková
23.7.2019 22:57
Ali, bezva. Jsem moc ráda, že jsem tu jednu cestu s tebou absolvovala. :-)
Lidmila Nejedlá
22.7.2019 22:12
Takové aleje v polích mám také ráda. Obilné pole, lipová alej, boží muka a hora Říp, to je krásný obraz české krajiny.
Soňa Prachfeldová
21.7.2019 17:03
Bájný Říp , člověk když může, rád se tam vypraví. Kaple je nádherná. Je dobře , že se vysazují nové aleje .
Naděžda Špásová
20.7.2019 19:24
Byla jsem na Řípu 2x, jednou jsme šli alejí, podruhé ze Ctiněvse, to bylo horší. V každém případě, procházka je to moc pěkná. :-)
Marie Novotná
20.7.2019 18:45
Tahle alej, jak se mi zdá, je mnohem mladší, než kterou jsme spolu šlapaly. Nic to neubralo na krase. Naopak. Vsak výšlap stojí za to, stát na Řípu, koukat dolů, ať přijdeš z jaké chceš strany. Díky průvodkyně.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA