Jizerky 2019
Foto: autor

Jizerky 2019

22. 7. 2019
Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 5 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Šenbergerová
Jindro, pravda - nepravda, rozhodující je úhel pohledu. Každý ho mám jiný. A svérázný pan Nekvasil ten svůj, svérázný. Přikláním se k tomu, co napsala Zorka. :-)
Marcela Pivcová
V tomto kraji, jen o pár kilometrů dál, jsem byla naposled před třinácti lety. Mé postřehy se ale těm Vašim hrůzám ani nepřiblížily. Že by tyto byly až dílem současnosti? A trabanty tam už ani tehdy nejezdily - jako bývalá řidička trabantu bych je rozhodně nepřehlédla.
Zorka Horká
Pan Nekvasil je pozorovatel. Chce to i přiblížit jiným, své vnímání dává dál. Jak si to kdo "přebere", je na každém..... něčemu se usměju a nad něčím nevěřícně kroutím hlavou. Přesně jako v životě :-))
Jitka Hašková
Hejnice jsou známé poutnické místo. Je tam krásný kostel a klášter, kde nechají poutníky přenocovat. Byla jsem se tam jednou podívat bez přespání.
Soňa Prachfeldová
Asi je to tam pořád dobré, když se vracíte rád a dobrovolně.
Zuzana Pivcová
Podle líčení to musí být kraj, kde se zastavil čas, a pokud jde dál, tak jen ke zkáze. My jsme měli sraz i60 v Kořenově, což jsou také Jizerské hory, a tam jsem takové extrémy nezaznamenala.
Dana Puchalská
Moc jsem to nepochopila. Příběhy ze Žižkova byly lepší.
Alena Tollarová
Nějak jsem nepochopila, jestli trabanty a wartburgy jezdí po ulicích nebo jsou vystavěny pro pstruhy v korytech potoků, na jejich vytření? Možná obojí? Každá legrace někde končí, tady je jí pro mě nějak moc najednou.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%