Foto: autorka
Prázdninový tip: Zoo Jihlava - místo, kde to mám moc ráda
23. 7. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dana Nepejchalová
25.7.2019 11:22
Paní Soňo, jo je to nákladné, Chomutov neuvidím zase já, jsem moc daleko, Jihlavu mám blíž.
Soňa Prachfeldová
25.7.2019 07:02
Zoo jsou nákladná záležitost a u nás jsou opravdu pěkná. S dětmi je ráda navštěvuji. Jihlavu asi neuvidím, v Chomutově je pěkný zoopark rozlehlý a opravdu na relax pro každý věk.
Dana Nepejchalová
24.7.2019 21:48
Paní Dano jasně, každý z nás má oblíbená místa a nemusí to být zrovna ZOO.
Dana Nepejchalová
24.7.2019 21:44
Paní Marie ano je tam vyžití pro děti, tobogán, je tam rozhledna, pirátská loď, ty kozičky a různé .No to jsem slyšela , že žirafu někdo otrávil, je to velká ztráta .
Dana Nepejchalová
24.7.2019 21:42
Paní Hanko je to tam krásné, vše po rovině, posezení, hodně zvířátek, je na co se koukat altánky k odpočinku, prostě super.
Dana Nepejchalová
24.7.2019 21:40
Irčo díky moc za pochvalu, já letos nevím taky jestli se tam dostanu, třeba v září, no ještě uvidím.
Dana Nepejchalová
24.7.2019 21:40
Paní Marcelo, ano mám ráda tyto šelmy, ale i ostatní zvířátka mám ráda.
Marcela Pivcová
24.7.2019 16:03
Do zoologické zahrady jdu vždy velmi ráda a zajímají mne nejen ty největší s mnoha zvířaty. I v těch méně známých je mnohé k vidění i fotografování. Z Vašich fotek je jednoznačně favorit levhartík (irbis).
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA