Prázdninový tip: Kozí farma U Nýdrlů
Foto: autorka

Prázdninový tip: Kozí farma U Nýdrlů

22. 7. 2019

Prázdniny jsou v plném proudu a já bych vás chtěla pozvat, trochu netradičně, na venkov. Pokud máte zrovna pocit, že rozpálené ulice velkoměsta či nádvoří zámků v těchto horkých dnech nejsou pro vás zrovna to pravé ořechové, přijeďte k nám. Na Jesenicko.

Soutěž: Prázdninový tip
Hodnocení:
(5.2 b. / 16 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jindra Hubačová
Kozí speciality ke své škodě nejím, ale pobyt na takové pěkné farmě musí být zážitek, nejen pro děti.
Dana Kolářová
Prázdninový tip i fota jsou bezva. Díky.
Květuše Pinkasová
Jesenická pozvánka se Ti Elenko moc povedla. Já se nedivím, že je o tento typ rodinné dovolené zájem. Děti už na to určitě nikdy nezapomenou.
Elena Valeriánová
Aničko, věřím, že by se vám tam líbilo. Je to dobrý výchozí bod do okolí.
Anna Čípová
Elenko, bezva tip. Zrovna dnes jsem zjišťovala možnost ubytování v Černé Vodě. Hotel je obsazen, pobyt na Jesenicku podnikneme v září. Snad to vyjde,
Zorka Horká
Eleno, umíte krásně lákat. Slovy i fotografiemi.
Soňa Prachfeldová
Je výborné , že farmy vznikly a rozvíjejí se dál. U nás na severu taktéž a lidé si mohou koupit vynikající výrobky, spojit s výletem, prostě je to skvělé.
Věra Ježková
Elenko, mám to poněkud z nohy. Kozy jsou sympaťajdy, jako dítě jsem také jednu chodila pást. A kozí mňamky bych si dala.
Marie Seitlová
Eleno, pěkná pozvánka a hlavně zažívná.
Naděžda Špásová
Není to tak dlouho, co jsme jednu kozí farmu navštívili. Na kozím mlíku jsem vyrostla a docela mi chutnalo. Hezký tip na prázdniny a dobrá reklama pro Nýdrlovi. :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%