FOTO: autorka
Prázdninový tip: Tiské stěny
24. 7. 2019Tiské stěny jsou nejzápadnější součástí CHKO Labské pískovce. Táhnou se jako neuvěřitelná černá hradba nad vsí Tisá. Jsou rozděleny na Malé Tiské stěny a Velké Tiské stěny. Jak se k nim dostanete? Je to snadnější, než si možná myslíte.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jan Zelenka
3.8.2019 17:12
Alenko, pěkný návod na výlet. Tiské stěny dobře znám, kdo chce, udělá si jen jednoduchou cestu, kdo chce víc, má fůru možností. Přidala jsi pěknou fotogalerii. Když jsme tam byli, byla žena už nemocná, ale zvládla to. Už se tam nepodívá.
Eva Mužíková
2.8.2019 21:13
Nádhera, nejen text, ale i fotky. Jak jsem již jednou napsala, Alenko, Ty bys dokázala udělat zajímavý článek a krásné fotky i z ...:)))))
Drahomíra Stínilová
27.7.2019 00:41
Tiské stěny jsme prošli před lety. Pamatuju se, že jsem začínala fotit a udělala spoustu obrázků. Ten s hřibem mám nejradši. Moc dobrý námět na výlet i s dětmi, co už dobře šlapou.
Alena Vávrová
26.7.2019 10:11
Alenko odvážná, dík za článek a fotky. Kdysi jsme tam nakoukli, ale je to již promlčené....
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA