Foto: autorka
Božské řízečky v jogurtové marinádě
24. 7. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zorka Horká
25.7.2019 12:41
Hano, díky za reakci. Já olej skoro vůbec nepoužívám. Takže taky nevím, jak by se měl likvidovat správně. Smažím tak pětkrát za rok včetně vánoční ryby.
Hana Nováková
25.7.2019 10:41
Zorko, možná se vám to zdá, že milujeme smažené, ale není tomu až zas tak. U nás tak 2-3x do měsíce. Ale tyto recepty jsem tak nějak pohledala ve svých záznamech. Jinak zbytek oleje nechám vychladnout. Mám nádobu, no misku od zmrzliny, do které ho naleju a zavřu. Miska vydrží na víc smažení. Pak ji uzavřu, dám do igelit.pytlíku a vyhodím do směsného odpadu. Na vsi není nic specifického na tento druh odpadu. Zásadně neliju do odpadu. JInak netřeba se omlouvat. Nevím, zda je to úplně správně, ale nic lepšího neznám.
Zorka Horká
25.7.2019 09:59
Hano, moc se omlouvám, trošku odbočím. Vidím, že jste milovnicí smaženého a tak bych se ráda zeptala, co děláte s použitým olejem, jak ho likvidujete? Jistě to i stejně dobře chutná jako vypadá. Ještě jednou omluva :-)
Hana Nováková
24.7.2019 21:29
Věro, ráda bych vás pozvala, fakt jsou dobré, ale chce to uležet. Chemie nikdy nebyla moje silná stránka, ale určitě tam probíhají nějaké procesy, maso je potom fakt křehoučké, dobré.
Zuzana Pivcová
24.7.2019 13:21
Ano, ne nadarmo se říká, že se jí i očima. Pěkné prostírání chuť umocňuje. I když já jsem v případě hladu z těch, kteří na estetično moc nekoukají. Ale recept mě láká tak jako tak.
Hana Nováková
24.7.2019 12:04
Ivo, mám ráda prostřený stůl, ale i ráda mám třeba v přírodě posedět jen tak s buřtem a chlebem v ruce. Příbory jsem dostala ke svatbě, takže to bude taky za chvíli 50 let. Dodávám, květiny jsou kvalitní, sice umělé, protože čerstvé mi nedělají dobře. Mysím, že to není tak nejhorší. Děkuji ta komentář...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA