Foto: autorka
Cesta z města a zpátky
25. 7. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Tollarová
26.7.2019 21:50
Za tak krásného dne se těžko odolává vábení krásné přírody. Taky se někdy pokouším fotit za jízdy, ale většinou se mi fotky nelíbí a doma je zklamaně házím do koše. Třeba se mi někdy taky zadaří.
Dagmar Bartušková
25.7.2019 20:07
Naďo, riskla jsi to a povedlo se
. Změna je život, a Ty máš z toho krásné fotky. :-)
Naděžda Špásová
25.7.2019 19:32
Moc děkuji za slova chvály. Víte, že si toho fakt vážím. Sama jsem netušila, že se za jízdy dají udělat slušné fotky. :-)
Soňa Prachfeldová
25.7.2019 17:01
Riskla jsi správně Naděnko, zařadila jsi si s fotkama na jedničku s 5.
Marcela Pivcová
25.7.2019 15:28
Fotky jsou moc pěkné, nejvíc mne zaujaly ty se stromy, mraky, slunečnicemi a bodláky (u kterých ale nevím, jak se správně jmenují).
Helena Votíková
25.7.2019 15:21
Naďo máš to moc pěkné. Moc se mi líbí fotka bodláků a jako "křoví" slunečnice (1503. A tak z legrace si tu říkám: Ta holka bude mít hezký fotky i kdyby jela na traktoru... Krásné léto.
Elena Valeriánová
25.7.2019 15:14
Cesta z města a zpátky je bezva název, to se ti povedlo. Vybírám si fotky bez sloupů a hlavně slunečnice, ty mám moc ráda. Na fotkách jsou z nich parádnice. U nás slunečnicová pole nemáme.
Jana Šenbergerová
25.7.2019 13:49
Naďo, byla by velká škoda nerisknout to. Vrcholné léto na tvých fotografiích je ještě vrcholnější. :-)
Zuzana Pivcová
25.7.2019 12:21
Musím se trochu usmát, jen kvůli názvu, protože já když jdu tady v jižních Čechách do města a zpět, tak mám úplně jiné výhledy. Jsem ráda, žes mohla zachytit už i trochu zeleně.
Lenka Hudečková
25.7.2019 11:22
Nadi, pěkné, i ty fotky z auta. Ukazují nám to, co jsi chtěla ukázat.... pole slunečnic mám moc ráda, díky :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA