Ilustrační foto: ingimage.com
Nevěra. Pro starší generaci je to tabu
30. 7. 2019
Věc, o které se nemluví. Když už, tak ve smyslu, že se nás něco takového netýká. To je přístup starší generace k tématu nevěra. Naopak mladí lidé o ní častěji hovoří otevřeně, beze studu. A tak průzkum dostal název: Češi si lžou do kapsy. Odsuzují nevěru, přesto jsou nevěrní.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Božena Vostalová
3.8.2019 12:15
Na nevěru jsou vždy 2 pohledy, podváděného a podvádějícího. Co jsem si všímla nikdy se neshodují a další věc je jestli říkají pravdu.
Dagmar Bartušková
1.8.2019 05:03
Hřeším, hřešíš, hřeší a co je na tom k vodsouzení, když to lidi těší, když to chtějí mít... ;-)
Radana Chybová
31.7.2019 13:54
No,ona mladší generace o nevěře volně hovoří,to nás,moudré seniory ani nenapadne.My jsme si hezky užívali sexuální revoluci od šedesátých let a když nebylo co lepšího dělat a každý měl chatu,chalupu nebo aspoň stan :-),to se to panečku užívalo.Mladší generace si vždycky myslí,že vynalezla sex,případně volnou lásku,počítaje v to i nevěru,ale není tomu tak.
Antonín Nebuželský
30.7.2019 22:54
T en poslední odstavec, to je ono. Někdo o tom rád kecá, někdo ne. Ale kdo jsi bez viny... Však to známe.
Věra Halátová
30.7.2019 16:11
Podle slov toho článku, je "starší generace" od 51 roků života do smrti. A za nevěru se považuje, když muž navštíví prostitutku? V tom případě, chudinky ženské, těch prostitutů pro ženy ja mnohem méně. Jinak je ten článek o čem? Výzvou pro starší 50 let, aby klidně hřešili mimo manželství? nebo mimo partnerský vztah? A pak to vyzvonili někde na veřejnosti? Nevěra! To jako, že když se vdám, tak moje pohlaví patří jen manželovi? A jeho pohlaví jen mně? A jsem nucena přijímat jen jeho tělo? Jako tělo Krista? Není to náhodou všechno "totálné békovina"?
Karel Boháček
30.7.2019 14:47
No když jsou chlapi a ženy o samotě - oj to se práší od pusy, kdo kolik měl záhybů.
Elena Valeriánová
30.7.2019 12:03
Já myslím, že s nevěrou se nikdo moc nechlubí, ať mu je třicet nebo sedmdesát. A pokud se chlubí, tak je to vůl, protože ubližuje. Pro nás, dnešní seniory to zas takové tabu nebude, leccos jsme zažili i prožili. Měla jsem kolegu, který vždy říkal: milenky nesmí narušit rodinný život. A když mu před rokem umřela žena, dodnes se s tím nevyrovnal. Je to už senior a kde jsou ty milenky? A veřejné domy, prostitutky - malá vesnice, kde žiji tuto vymoženost neměla. Vlastně jo, jeden čas nad částí hospody svítila červená lucernička, ale zhasla na úbytě.
Jana Šenbergerová
30.7.2019 11:22
Když slyším nebo vidím toto slovo, vždycky mě napadne totéž: Sem tam Věra, sem tam nevěra a život jde dál. Je to jako s láskou. Mnozí nevědí, co to je, ale dopouštějí se obou. Znáte někoho, kdo by se přiznával k něčemu, co je obecně odsouzeníhodné?
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA