Foto: autorka
Čertovské řízečky
31. 7. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
3.8.2019 07:08
Mám ráda ostřejší jídla, čertovské obsahují ingredience, které mám ráda a používám .
Hana Nováková
1.8.2019 09:19
Děkuji všem za komentáře. Daně P. pak zvláště za cenné rady. Méně je někdy více i ve vaření, zkuste, já i rodina si pochutnala.
Dana Puchalská
31.7.2019 16:29
Je nepsané pravidlo všech kuchařů, že jídlo by nemělo obsahovat moc druhů koření. Pak se to tluče dohromady a ne vynikne ani jedno.
Hana Nováková
31.7.2019 16:00
Dano děkuji za doplnění, je na čtenářích, jak s touto informací naloží. Já dávala majoránky trochu a řízečky byly fakt dobré. Vždy říkám nebo píšu, koření s mírou....
Dana Puchalská
31.7.2019 15:19
Po odborné poradě s manželem šéfkuchařem jsme dospěli k tomu, že bychom tam nedávali tu majoránku.
Jana Kollinová
31.7.2019 13:16
Obdivuji krásu prostřeného stolu. Výšivka na ubrusu je nádherná. Na stole jsem viděla mnoho dekorací, ale minikočárek s růžemi je floristická lahůdka. Jen mi chybí k dokonalosti prostření pro dva a moje představa slavnostní večeře ve dvou by byla dokonalá. Asi proto, že večeřím sama.
Zuzana Pivcová
31.7.2019 13:05
Podle ingrediencí to asi trochu čertovské bude, ale nevadí, já mám kupodivu ostrá jídla občas docela ráda. :-D
Hana Nováková
31.7.2019 12:17
Dano, prosím napište, které koření dle vás byste doporučila vynechat. Vy jste v gastronomii dost dobrá, tak pak by si čtenáři mohli vybrat. Díky za doplnění radou k receptu.
Dana Puchalská
31.7.2019 12:08
Ano stůl je pokaždé prostřen na jedničku. Já bych ubrala aspoň 1 druh koření. Ale pečené brambory ve slupce mám ráda.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA