Ilustrační foto: ingimage.com a pinterest.com
Letní rozcuch pro každý věk
31. 7. 2019Pryč je doba, kdy ženy vyrážely na dovolené s kulmou, natáčkami a tužidly. Módní časopisy jsou zahlceny tipy na pohodlné vzdušné účesy, které by dříve byly považovány za neupravené, neučesané, rozcuchané.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Karel Boháček
31.7.2019 15:42
Ano děkuji, můj miláček Lee Curtis tu nechybí - to je stálá ikona rozcuchaných vlasů..
Věra Halátová
31.7.2019 14:21
Letní "rozcuch" nosím stále. Ono mi nic jiného nezbývá. I když mi kadeřnice na hlavě vytvoří "něco", druhý den ty vlasy utvoří kolem mé hlavy takovou jakousi ježčí auru. A mé známé mi říkají: Prosímtě, to nemůžeš vypadat pořádně? A teď se ony konečně dozví, že já jsem IN.
Alena Tollarová
31.7.2019 12:25
Souhlasím. Držím se zásady, že není nad to rozetřít v dlaních trochu gumy, projet jimi vlasy, prsty je jen trochu nasměrovat a nechat uschnout.
Dana Puchalská
31.7.2019 12:10
Obzvlášť pěkně vypadají ty krátké sestřihy. V pondělí jdu ke kadeřnici tak mám aspoň novou a hezkou inspiraci.
Marie Doušová
31.7.2019 11:38
Moc hezká inspirace . Účesy jsou krásné a slušivé, ale hodně záleží na kvalitě vlasů. Nejvíce jim sluší úsměv..
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA