Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Jana Kollinová
3.8.2019 13:56
Srpnová rýmovačka se mi líbí. Také jsem sdílela potěšení, které cítím při každém pohlédnutí na kalendář, ale nebylo ve verších. Toto umění bohužel neovládám.
Jana Šenbergerová
3.8.2019 13:04
Alenko, tys to vyhmátla. Já vůbec nezaregistrovala tuhle závažnou chybu, a to mám ten kalendář před očima a četla jsem to po sobě xkrát, aby tam chyba nebyla. Tímto se omlouvám všem, především však Marušce Bartošové, autorce té krásné fotografie. Příště se, možná, polepším. :-)
Alena Vávrová
3.8.2019 12:19
Jani, tentokrát jsem otočila list v íčkovém foto-kalendáři s předstihem, tak hned vím, o čem je řeč. Snad jen, že na Marušky fotu je Kraj pod Borem, ale takhle je ten rým výraznější a na kráse tvé básni se nic nemění. Dík.
Jan Zelenka
3.8.2019 11:00
Krásná báseň, jak obsahem, tak i svou rytmickou formou.
Hana Nováková
3.8.2019 10:04
Opravdu krásná rýmovačka doplněná fotkami. Zvláště pak Kuňka, zdáli jsem na ni hleděla od své tety, která bydlela ve Starém Hradišti - část Pardubic, byl to božský výhled a ledňáček, ten se mi z ptáků snad nejvíc líbí. Díky
Zuzana Pivcová
3.8.2019 09:41
To se mi moc líbí, jak jsi své verše navíc spojila s obrázky z letošního kalendáře i60. Bezvadný nápad.
Elena Valeriánová
3.8.2019 09:40
Jani, krásně krásná srpnová rýmovačka.
Dana Puchalská
3.8.2019 07:46
Jani, opravdu je moc krásná.
Věra Ježková
3.8.2019 07:24
Jani, krásná. :-)