Foto: autorka
Prázdninový tip: Výlet na Lipno
3. 8. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jaroslava Handlová
10.8.2019 17:50
Jitko, děkuji za přiipomenutí krásných chvil, strávených na Lipně naposledy v roce 2014. Tehdy se nám tam moc líbilo a psala jsem také článek - viz. https://www.i60.cz/clanek/detail/9062/moje-leto-2014-v-korunach-stromu-nad-prehradou-lipno
Budu se těšit na Tvoje pokračování.
Jitka Mošovská
6.8.2019 20:30
Těší mne odezva na Lipno z různých koutů naší ČR. Snad připravím ještě 2. díl.
Zdenka Žichovská
5.8.2019 22:54
Jitko, přístav Marina Lipno jsem na Tvých fotkách hned poznala. Byla jsem tam několikrát s mladými i mimo sezonu (mají tam koupený apartnán). Marie M. máš se na co těšit, je kam jít i když není právě počasí na koupání. https://www.zonerama.com/zdenkafoto/Album/1110712
Marie Měchurová
5.8.2019 14:30
Tak to se máme na co těšit, příští léto tam máme naplánovanou dovolenou....ještě Lipno neznáme....
Eva Mužíková
5.8.2019 12:27
Ahoj Jitko. Díky za článek, obnovila jsi mi vzpomínky na jedno léto, kdy jsem tam byla na dovolené.
Jitka Mošovská
3.8.2019 23:21
Děkuji Vám za reakce na článek. Paní Jano S. tak to je náhoda, všimla jsem si ve FD, že fotíte Lipno. Horní Planá má velkou pláž a převoz do Německa.
Jana Sobolíková
3.8.2019 21:43
Bydlím v Horní Plané, je to malé městečko, ale v létě je tady hodně turistů. Překrásná příroda, cyklostezky, koupání v Lipně, parník jezdí trasu Lipno, Frymburk, Horní Planá. Šumava je nejhezčí kraj.
Dana Puchalská
3.8.2019 15:05
Jezdila jsem do Frymburk. Moc se mi tam líbilo, ale je to už hodně dávno.
Hana Nováková
3.8.2019 14:10
Na Lipně jsem byla ještě jako školačka. Bylo tam krásně, nádherné koupání, chodii jsme na houby, tatínkův bratr chytal ryby a to byly pak hody. Tak vzpomínám, jaké tam byly bouřky, ve stanu zvláště, ale pak, když vysvitlo slunce, byla zpět ta krása. Díky za připomenutí
Zuzana Pivcová
3.8.2019 13:15
Moc ráda bych se podívala na Lipno, vlastně jsem tam byla na skok jen jednou s německými hosty, když jsem ještě učila NJ na jazykové škole v ČB. Ale i tady odsud z Týna je to pro mě dost daleko, bez auta. Tak koukám na obrázky. Dřív jsem se divila, proč tam jezdí tolik turistů z NDR, když mají moře, ale ono to pro ně bylo asi dostupnější. Dnes je nahradili Nizozemci.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA