Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Daniela Hessova
9.8.2019 16:55
Paní Jitko, ano náměstí je foceno z věže a byly slavnosti :-)
Jitka Mošovská
7.8.2019 18:52
Paní Věro, náměstí jste fotila z radniční věže asi 30 m vysoko., byly slavnosti, že?
Anna Čípová
6.8.2019 19:12
Lázeňskou část Třeboně neznám, navštívila jsem zámek a střed města. Pěkné město, ale v letních měsících velmi rušné.
Anna Potůčková
6.8.2019 14:54
Já tam nebyla nikdy, ale moc ráda tam jezdila moje bývalá sousedka a pěla jen samé chvály!
Květa Řičánková
5.8.2019 19:38
V Třeboni jsem byla 2x na léčení,moc se mi tam líbilo,ještě bych se chtěla podívat ale teď už to mám daleko. V zámku jsem nebyla ale v pivovaru ano.
Alena Tollarová
5.8.2019 19:09
V Třeboni jsme byli na dovolené asi před deseti lety. Byla to dovolená kouzelná i nezapomenutelná, a to i díky tehdejšímu průvodci na zámku. Jeho výklad byl nevšední a díky tomu si i něco pamatuji.
Dagmar Bartušková
5.8.2019 18:39
Třeboň jsem kdysi často navštěvovala, hlavně pláže rybníka Svět, kam jsme se jezdivali koupat. Jak bylo krásně na Ostende... A vedle Aurory, do jedné prima hospůdky, na taneček. Díky za připomenutí!
Elena Valeriánová
5.8.2019 18:38
Nepamatuji si, že bych tam někdy byla. Tak alespoň s vámi, děkuji.
Dana Puchalská
5.8.2019 17:24
Co napsat, abych neopisovala? Třeboň je kouzelná. Škoda že jsme tam letos nemohli jet. Jižní Čechy jsou moje srdeční záležitost. Děkuju.
Věra Ježková
5.8.2019 15:52
Třeboň je moc hezká. V lázních jsme byli.
Načíst starší příspěvky